ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ανακοίνωσε την επιστροφή του Ρουντ Φαν Νίστελροϊ

PSV's head coach Ruud van Nistelrooy gestures during the Europa League group A soccer match between PSV and Arsenal at the Philips stadium in Eindhoven, Netherlands, Thursday, Oct. 27, 2022. (AP Photo/Peter Dejong)
PSV's head coach Ruud van Nistelrooy gestures during the Europa League group A soccer match between PSV and Arsenal at the Philips stadium in Eindhoven, Netherlands, Thursday, Oct. 27, 2022. (AP Photo/Peter Dejong) @2022 PETER DEJONG/AP IMAGES

Δεκαοκτώ χρόνια μετά την αποχώρηση του από το "Ολντ Τράφορντ" ως ποδοσφαιριστής ο Ρουντ Φαν Νίστελροϊ επέστρεψε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αναλαμβάνοντας θέση στο τεχνικό επιτελείο του Έρικ τεν Χαχ.

Η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του Ρουντ Φαν Νίστελροϊ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε αρχίσει εδώ και ημέρες, με τον Ολλανδό τεχνικό να εντοπίζεται στις προπονητικές εγκαταστάσεις της αγγλικής ομάδας στο Κάρινγκτον έχοντας δώσει τα χέρια με τους κόκκινους διαβόλους.

Το απόγευμα της Πέμπτης (11/7) ήρθε και η επιβεβαίωση, με τη διοίκηση της Γιουνάιτεντ να κάνει γνωστό μέσω της ιστοσελίδας της πως ο άλλοτε στράικερ της ομάδας καθώς και ο Ρενέ Χάκε θα αποτελούν μέλη του τεχνικού επιτελείου του Έρικ τεν Χαχ μέχρι τον Ιούνιο του2026.

"Είμαι χαρούμενος που ο Ρενέ και ο Ρουντ συμφώνησαν να ενταχθούν στο πλάνο μας, προσθέτοντας εμπειρία, γνώση και νέα ενέργεια στο επιτελείο μας.

Τώρα είναι καλή στιγμή να ανανεώσουμε την προπονητική ομάδα έχοντας την επιθυμία να χτίσουμε πάνω στα επιτεύγματα των δύο προηγουμένων χρόνων και να πάμε στο επόμενο επίπεδο", τόνισε ο προπονητής της Γιουνάιτεντ, με τον Ρουντ φαν Νίστελροϊ να έχει να επιδείξει 150 γκολ σε 219 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, στην πενταετία (2001-2006) που τίμησε τους κόκκινους διαβόλους ως ποδοσφαιριστής.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ