ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ανοικτό το ενδεχόμενο δανεισμού του Άντονι

Manchester United's Antony controls the ball during the English Premier League soccer match between Manchester United and Bournemouth at the Old Trafford stadium in Manchester, England, Saturday, Dec. 9, 2023. (AP Photo/Jon Super)
Ο Άντονι με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. @2023 JON SUPER/AP IMAGES

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει πάρει την απόφαση να παραχωρήσει τον Βραζιλιάνο εξτρέμ με τη μορφή δανεισμού σε περίπτωση που υπάρξει ενδιαφέρον από άλλους συλλόγους.

Οι προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνεχίζονται, με την ομάδα να κινείται δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι, ωστόσο οι νέες προσθήκες φαίνεται πως θέτουν ορισμένους υπάρχοντες παίκτες στο περιθώριο. Σε αυτή τη λίστα φαίνεται πως ανήκει και ο Άντονι, ο οποίος αποδείχθηκε σημαντικά κατώτερος των προσδοκιών το τελευταίο διάστημα της παρουσίας του στην Αγγλία.

Συγκεκριμένα, ο Βραζιλιάνος εξτρέμ, παρόλο που αποτέλεσε το 2022 προσωπική επιλογή του Τεν Χαχ, η οποία κόστισε 95 εκατομμύρια, δεν κατάφερε να κάνει συνολικά "απόσβεση" των χρημάτων μέσα στον αγωνιστικό χώρο και πλέον σύμφωνα με την Mirror ο σύλλογος είναι ανοικτός στο ενδεχόμενο παραχώρησής του με τη μορφή δανεισμού.

Αυτή η εξέλιξη είναι απόρροια της φετινής τραγικής του σεζόν, κατά την διάρκεια της οποίας σκόραρε μόλις μία φορά στο πρωτάθλημα και 3 φορές σε όλες τις διοργανώσεις, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα η εμπιστοσύνη του Τεν Χαχ στο πρόσωπό του να κλονιστεί.

Προϋπόθεση ωστόσο για τον δανεισμό του 24χρονου διεθνή είναι η κάλυψη ολόκληρου του ποσού του συμβολαίου του, ήτοι 70 χιλιάδες λίρες εβδομαδιαίως.

Σκοπός αυτής της επιλογής είναι η συγκέντρωση ενός σημαντικού ποσού προκειμένου να καλυφθούν εν μέρει οι μισθοί των επόμενων μεταγραφικών αποκτημάτων των "Κόκκινων Διαβόλων".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ