ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Εκτός αποστολής ο Σάντσο στη πρεμιέρα με Φούλαμ, νέα ερωτηματικά για το μέλλον του

Ο Τζέιντον Σάντσο με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε αγώνα της Premier League κόντρα στην Λιντς | 14 Αυγούστου 2021
Ο Τζέιντον Σάντσο με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε αγώνα της Premier League κόντρα στην Λιντς | 14 Αυγούστου 2021 @2021 JON SUPER/AP IMAGES

Αίσθηση προκάλεσε η απόφαση του Έρικ Τεν Χαχ να αφήσει εκτός αποστολής τον Τζέιντον Σάντσο από τον αγώνα της 1ης αγωνιστικής της Premier League με αντίπαλο τη Φούλαμ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τη Φούλαμ στη πρεμιέρα της Premier League, ωστόσο απορία προκάλεσε το γεγονός πως το όνομα του Τζέιντον Σάντσο απουσίαζε από τη λίστα της αποστολής των "Κόκκινων Διαβόλων".

Αυτή η κίνηση ενδεχομένως να δείχνει πως το ραγισμένο γυαλί στις σχέσεις μεταξύ του Τεν Χαχ και του Άγγλου εξτρέμ ποτέ δεν ξανακόλλησε. Βέβαια, είναι ακόμη άγνωστη η αιτία μίας τέτοιας κίνησης από τον Ολλανδό τεχνικό.

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο ποδοσφαιριστής είχε συμμετέχει στο Community Shield απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι όπου αστόχησε μάλιστα στη διαδικασία των πέναλτι.

Εφόσον επιβεβαιωθεί πως ο ίδιος δεν θα μπορέσει εν τέλει να αποτελέσει πραγματικά μέρος του αγγλικού συλλόγου, τότε μία εναλλακτική για εκείνον φαντάζει μία μεταγραφή στη Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία παραμένει μία από τις παραμένει στις ενδιαφερόμενες ομάδες και διαθέτει τα απαραίτητα χρήματα για να φέρει εις πέρας μία πιθανή συμφωνία με τη Γιουνάιτεντ.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ