ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ενοχλημένοι οι παίκτες με τη συμπεριφορά απέναντι στον Ρομέρο

Ο Σέρχιο Ρομέρο
Ο Σέρχιο Ρομέρο AP PHOTO/RUI VIEIRA

Ο Σέρχιο Ρομέρο έχει τεθεί εκτός πλάνων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με αρκετούς συμπαίκτες του να εκφράζουν τη δυσφορία τους για τη συμπεριφορά της διοίκησης προς το πρόσωπό του.

Η επιστροφή του Ντιν Χέντερσον στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ύστερα από μία εξαιρετική σεζόν στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, είχε αντίκτυπο στην παρουσία του Σέρχιο Ρομέρο στην ομάδα.

Ο Αργεντινός τερματοφύλακας αποτελούσε το μπακ απ του Νταβίντ ντε Χέα γι' αρκετά χρόνια, αλλά μετά την επιστροφή του Χέντερσον τέθηκε εκτός πλάνων. Μάλιστα, ο 33χρονος γκολκίπερ αναζήτησε μία ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του, αλλά οι υψηλές απαιτήσεις (περίπου 10.000.000 ευρώ) των "Κόκκινων Διαβόλων" στάθηκαν εμπόδιο.

Παρά την παραμονή του στην ομάδα, ο Ρομέρο ουσιαστικά δεν υπολογίζεται, καθώς δεν βρίσκεται στη λίστα της Γιουνάιτεντ για τους αγώνες του Champions League. Ωστόσο, αποτελεί έναν από τους πιο αγαπητούς παίκτες στα αποδυτήρια, με συνέπεια αρκετοί συμπαίκτες του να εκφράσουν την ενόχλησή τους για τον τρόπο συμπεριφοράς της διοίκησης και κατ' επέκταση του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ προς το πρόσωπό του.

Ο Ρομέρο ανήκει στη Γιουνάιτεντ από το καλοκαίρι του 2015 και έχει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν. Έχει πραγματοποιήσει 61 συμμετοχές με τη φανέλα των "Κόκκινων Διαβόλων", κρατώντας ανέπαφη την εστία του σε 39 αγώνες. Παράλληλα, είναι 96 φορές διεθνής με την Αργεντινή.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ