ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επέστρεψε μετά από ένα χρόνο στις προπονήσεις ο Μαλάσια

FILE - Manchester United's Tyrell Malacia during the English Premier League soccer match between Leicester City and Manchester United at King Power stadium in Leicester, England, Thursday, Sept. 1, 2022. Manchester United defender Tyrell Malacia is on schedule to return from knee injury early next year, his club said Friday, Dec. 1, 2023. (AP Photo/Rui Vieira, File)
Ο Μαλάσια με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. @2023 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Ο Ταϊρέλ Μαλάσια επέστρεψε σε ρυθμούς προπονήσεων για πρώτη φορά μετά τον σοβαρό τραυματισμό που τον ανάγκασε να απουσιάζει από ολόκληρη την περσινή σεζόν της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιβεβαίωσε την είδηση της επιστροφής του Ταϊρέλ Μαλάσια στις προπονήσεις στο Κάρινγκτον, με τον παίκτη να αναμένεται σύντομα να δηλώσει παρόν στα πλάνα του Έρικ Τεν Χαχ για τη συνέχεια.

Η περσινή σεζόν της Γιουνάιτεντ συνοδεύτηκε από πολλούς τραυματισμούς που επιβάρυναν σημαντικά την ομάδα καθ' όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος. Μία πολύ σημαντική απώλεια για τους "Κόκκινους Διαβόλους" ήταν αυτή του Ολλανδού μπακ, ο οποίος υπέστη τραυματισμό στο γόνατο που απαιτούσε χειρουργική επέμβαση, γεγονός που τον έθεσε νοκ άουτ για ολόκληρη την περσινή σεζόν.

Πλέον, ο ίδιος έχει αφήσει πίσω του αυτό τον εφιάλτη και ετοιμάζεται να ξανασυστηθεί στους φιλάθλους της ομάδας, η οποία αγωνιζόταν μέχρι πρότινος χωρίς αριστερό μπακ, μιας και ο Λουκ Σο αντιμετωπίζει και εκείνος πρόβλημα τραυματισμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ