ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Έτοιμη να πληρώσει τη ρήτρα στη Σπόρτινγκ για τον Αμορίμ, σύμφωνα με το Athletic

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Έτοιμη να πληρώσει τη ρήτρα στη Σπόρτινγκ για τον Αμορίμ, σύμφωνα με το Athletic
(AP Photo/Ian Walton) (AP PHOTO/IAN WALTON)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέλυσε το μεσημέρι της Δευτέρας τον Έρικ Τεν Χαχ και βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή. Σύμφωνα με το Athletic οι κόκκινοι διάβολοι είναι έτοιμοι να καταβάλουν τη ρήτρα στη Σπόρτινγκ για να φέρουν στο Μάντσεστερ τον Ρούμπεν Αμορίμ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται από το μεσημέρι της Δευτέρας σε αναζήτηση νέου τεχνικού, μετά το τέλος της συνεργασίας της με τον Έρικ Τεν Χαχ. Οι υποψήφιοι που έχουν δει το φως της δημοσιότητας πολλοί, ανάμεσά τους ο Τσάβι και ο Τόμας Φρανκ.

Σύμφωνα πάντως με αποκλειστικό ρεπορτάζ του Athletic, ο εκλεκτός της Γιουνάιτεντ είναι ο Ρούμπεν Αμορίμ της Σπόρτινγκ. Μάλιστα, σύμφωνα με όσα επικαλείται ο δημοσιογράφος Ντέιβιντ Ορνστάιν, οι κόκκινοι διάβολοι δουλεύουν για να ολοκληρώσουν το deal και είναι έτοιμοι να καταβάλουν στο σύλλογο της Λισαβόνας τα 10 εκατομμύρια ευρώ που προβλέπει η ρήτρα του 39χρονου τεχνικού.

Ο Αμορίμ, που είχε συνδεθεί έντονα το καλοκαίρι ως ένας από τους πιθανούς διαδόχους του Γιούργκεν Κλοπ στη Λίβερπουλ, θεωρείται αυτή τη στιγμή ένα από τα πιο καυτά ονόματα τεχνικών στην Ευρώπη, μαζί με τον Τσάμπι Αλόνσο της Λεβερκούζεν.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ