PREMIER LEAGUE

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Η συγκινητική αφιέρωση του Ντιαλό στο γκολ του απέναντι στην Μπράιτον

Ο Αμάντ Ντιαλό σκόραρε για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Ο Αμάντ Ντιαλό σκόραρε για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ © 2024 DAVE THOMPSON / AP IMAGES

Παρότι είχε πένθος για τον χαμό ενός κοντινού του προσώπου, ο Αμάντ Ντιαλό όχι μόνο ξεκίνησε για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στην Μπράιτον, αλλά σκόραρε κι όλας, προβαίνοντας έπειτα σε μια συγκινητική αφιέρωση.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γνώρισε την ήττα με 2-1 από τη Μπράιτον για τη 2η αγωνιστική της Premier League. Από το παιχνίδι όμως προέκυψε μια τρυφερή ιστορία σχετικά με το γκολ που σημείωσε για τους κόκκινους διαβόλους ο Αμάντ Ντιαλό.

Ο 22χρονος έχασε πρόσφατα ένα πολύ κοντινό πρόσωπο, την μητέρα του αδερφού του και της αδερφής του, την οποία όπως δήλωσε είχε και εκείνος σαν μητέρα. Έτσι λοιπόν, όχι μόνο έπαιξε κανονικά στο παιχνίδι αλλά σκόραρε κι όλας σηκώνοντας τα χέρια προς τον ουρανό αφιερώνοντάς της με αυτόν τον τρόπο το τέρμα που σημείωσε.

"Αναπαύσουν εν ειρήνη μαμά, είθε ο Αλλάχ να σε συγχωρέσει", είχε γράψει σε ανάρτησή του ο Ντιαλό την Παρασκευή (23/8). Έπειτα όμως σε νέα του ανάρτηση έσπευσε να εξηγήσει πως δεν πρόκειται για τη βιολογική του μητέρα: "Παιδιά ήθελα να διευκρινίσω. Δεν είναι η βιολογική μου μητέρα, είναι η μητέρα του αδελφού μου και της αδελφής μου, ήταν επίσης μητέρα μου. Ας αναπαυθεί εν ειρήνη".

TAGS PREMIER LEAGUE ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ