ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Καταθέτει στην Αγγλία ο Άντονι για τις κατηγορίες που τον βαραίνουν

Brazil's Antony gestures after missing a chance to score against Colombia during a qualifying soccer match for the FIFA World Cup Qatar 2022 in Barranquilla, Colombia, Sunday, Oct. 10, 2021. (AP Photo/Fernando Vergara)
Brazil's Antony gestures after missing a chance to score against Colombia during a qualifying soccer match for the FIFA World Cup Qatar 2022 in Barranquilla, Colombia, Sunday, Oct. 10, 2021. (AP Photo/Fernando Vergara) © 2021 FERNANDO VERGARA /AP IMAGES

Ο μεσοεπιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άντονι, επέστρεψε στην Αγγλία προκειμένου να καταθέσει για τις κατηγορίες που τον βαραίνουν.

Ο Άντονι βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες τριών γυναικών για βίαιη συμπεριφορά. Μετά τον απόηχο των ερευνών για ενδοοικογενειακή βία από την πρώην σύντροφό του, ακόμα δύο γυναίκες τον κατηγόρησαν.

Από τη μεριά του, ο Βραζιλιάνος διεθνής τόνισε πως είναι αθώος και ότι βρίσκεται σε συνεργασία με την αστυνομία.

Ο ποδοσφαιριστής των "κόκκινων διαβόλων" που βρίσκεται εκτός προπονήσεων μέχρι νεοτέρας, ενώ κι η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Βραζιλίας τον απέβαλε από τις αποστολές της εθνικής ομάδας για τους προκριματικούς αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου κόντρα σε Περού και Βολιβία, επέστρεψε στην Αγγλία για δηλώσει την αθωότητά του.

Σύμφωνα με την Daily Mail ο Βραζιλιάνος θα συναντηθεί με τις αρχές και θα αρνηθεί όλες τις κατηγορίες που τον βαραίνουν.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ