ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Μένει στο Όλντ Τράφορντ μέχρι το 2027 ο Μπρούνο Φερνάντες

Ο Μπρούνο Φερνάντες με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Ο Μπρούνο Φερνάντες με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ © 2024 DAVE THOMPSON / AP IMAGES

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επέκτεινε το συμβόλαιο του Μπρούνο Φερνάντες για άλλα τρία χρόνια, κρατώντας τον στο Όλντ Τράφορντ μέχρι το 2027.

Επέκταση συμβολαίου με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υπέγραψε την Τετάρτη (14/8) ο Μπρούνο Φερνάντες. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός θα παραμείνει στο Όλντ Τράφορντ για άλλα τρία χρόνια, μέχρι το 2027, ενώ υπάρχει και οψιόν επέκτασης για άλλον έναν χρόνο.

Ο 29χρονος είχε υπογράψει ξανά επέκταση το 2022 που θα τον κρατούσε στην ομάδα του Έρικ Τεν Χάαχ μέχρι το 2026. Μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας, ο Μπρούνο Φερνάντες δήλωσε πως:

"Έχω ήδη ζήσει τόσες πολλές ξεχωριστές στιγμές εδώ: άκουσα το όνομά μου να τραγουδιέται από το Στρέτφορντ Εντ, πέτυχα χατ τρικ εναντίον της Λιντς, οδήγησα την ομάδα στο Όλντ Τράφορντ σε ευρωπαϊκές βραδιές και σήκωσα τρόπαια στο Γουέμπλεϊ. Αλλά δεν θα είχα υπογράψει αυτό το συμβόλαιο αν δεν πίστευα ότι οι καλύτερες στιγμές μου με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ είναι ακόμα μπροστά μου.

Από τις συζητήσεις μου με την ποδοσφαιρική ηγεσία και τον προπονητή, είναι ξεκάθαρο πόσο αποφασισμένοι είναι όλοι να παλέψουν για μεγάλα τρόπαια τα επόμενα χρόνια. Βλέπω πόσο θετικό θα είναι το μέλλον και απολαμβάνω να οδηγώ αυτή την ομάδα προς τα εμπρός".

Ο Φερνάντες εντάχθηκε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας για σχεδόν 55 εκατομμύρια ευρώ τον Ιανουάριο του 2020. Στα τεσσεράμισι χρόνια παρουσίας του στους "κόκκινους διαβόλους" έχει καταγράψει 234 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, πετυχαίνοντας 79 γκολ και μοιράζοντας 67 ασίστ.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ