ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Ντάμφρις είναι θετικός στην προοπτική των κόκκινων διαβόλων

Ο Ντένζελ Ντάμφρις πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της Ίντερ κόντρα στην Τορίνο σε ματς της Serie A | 22 Δεκεμβρίου 2021
Ο Ντένζελ Ντάμφρις πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της Ίντερ κόντρα στην Τορίνο σε ματς της Serie A | 22 Δεκεμβρίου 2021 @2021 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Ο Ντένζελ Ντάμφρις είναι ο εκλεκτός του Έρικ Τεν Χαχ για το δεξί άκρο της άμυνας, με τον 26χρονο Ολλανδό μπακ της Ίντερ να είναι θετικός στο ενδεχόμενο να πάρει μεταγραφή στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπήκε σε νέα εποχή με την πρόσληψη του Έρικ Τεν Χαχ στο τιμόνι του συλλόγου, καθώς αναμένεται να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στο ρόστερ της φετινή χρονιά.

Ο Ολλανδός τεχνικός έχει εισηγηθεί την απόκτηση ενός δεξιού μπακ και ένας εκ αυτών είναι ο Ντένζελ Ντάμφρις, ο οποίος αγωνίζεται στην Ίντερ και έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Ο Ολλανδός μπακ βλέπει με καλό μάτι την προοπτική των κόκκινων διαβόλων, όπως αναφέρει η Daily Mail, γιατί πιστεύει ότι ο Τεν Χαχ θα τον βοηθήσει να καθιερωθεί στην Premier League, χωρίς να σημαίνει απαραίτητα ότι έχει τάσεις φυγής από τους νερατζούρι. Το ίδιο ισχύει και για την Ίντερ, μιας και ο Ιντζάγκι τον υπολογίζει για τη νέα σεζόν, ωστόσο αν φτάσει μια καλή πρόταση από οικονομικής πλευράς θα συναινούσαν στην παραχώρησή του.

Η Ίντερ δεν τον πουλάει για ποσό μικρότερο των 30 εκατομμυρίων ευρώ. Για τον ποδοσφαιριστή είχε δείξει ένα ενδιαφέρον και η Μπάγερν, η οποία όμως δεν είναι διατεθειμένη να βγάλει τόσα λεφτά από τα ταμεία της.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΙΝΤΕΡ PREMIER LEAGUE SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ