ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Σεΐχης Χασίμ αποσύρθηκε από τη διαδικασία για την εξαγορά του κλαμπ

Το Ολντ Τράφορντ
Το Ολντ Τράφορντ 2023 AP PHOTO/JON SUPER, FILE

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Σεΐχης Χασίμ είχε συζητήσεις για την εξαγορά του 100% της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο οι Γκλέιζερ απάντησαν "όχι".

Νέες εξελίξεις που αφορούν στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υπήρξαν το Σάββατο (14/10). Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο αποκάλυψε πως ο Σεΐχης Χασίμ, ο οποίος είχε τον πρώτο λόγο εδώ και καιρό, είχε περαιτέρω συζητήσεις με την οικογένεια Γκλέιζερ.

Ο στόχος του Καταριανού Σεΐχη ήταν η εξαγορά του 100% των κόκκινων διαβόλων. Γι' ακόμη μία φορά η απάντηση της οικογένειας Γκλέιζερ ήταν αρνητική, και υπάρχει σκέψη για πώληση χαμηλού ποσοστού στον Τζιμ Ράτκλιφ. Η προσφορά φέρεται να είναι κοντά στα 7 δισεκατομμύρια δολάρια, ενώ σχεδιαζόταν και επένδυση 1,5 δισεκατομμυρίων.

Ο Ρομάνο αναφέρει ότι ως εκ τούτου ο Χασίμ αποφάσισε να αποσυρθεί από την διαδικασία για την εξαγορά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Μάικ Κίγκαν της Daily Sport επίσης επιβεβαίωσε πως ο Σεΐχης από το Κατάρ απέσυρε την προσφορά του. Μένει να φανεί αν θα υπάρχουν περισσότερες εξελίξεις στο μέλλον.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ