ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαχ έριξε βολές στη διαιτησία για την ήττα από την Άρσεναλ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαχ έριξε βολές στη διαιτησία για την ήττα από την Άρσεναλ
@2023 KIRSTY WIGGLESWORTH/AP IMAGES

Ο Έρικ τεν Χαχ υποστήριξε πως οι αποφάσεις που πήρε ο διαιτητής στο φινάλε έφεραν την ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Άρσεναλ, κάνοντας ειδική αναφορά στο γκολ του Γκαρνάτσο που δεν μέτρησε και σε πέναλτι που δεν δόθηκε στον Χόιλουντ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν μέσα στη διεκδίκηση της νίκης στο Emirates μέχρι το 90ο λεπτό όμως στις καθυστερήσεις κατέρρευσε, με τα γκολ των Ράις και Ζεσούς στις καθυστερήσεις να χαρίζουν τη νίκη με 3-1 στην Άρσεναλ και να υποχρεώνουν τους κόκκινους διαβόλους στην δεύτερη ήττα τους στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές της φετινής Premier League.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Από την πλευρά του πάντως, ο Έρικ τεν Χαχ δεν είχε παράπονα από τους παίκτες του, με τον Ολλανδό να εκφράζει αντιθέτως παράπονα για τη διαιτησία, στεκόμενος στο γκολ του Γκαρνάτσο (βρήκε δίχτυα όταν το σκορ ήταν στο 1-1) που δεν μέτρησε ως οφσάιντ μετά από παρέμβαση του VAR αλλά και σε ένα πέναλτι που ζήτησε ο Χόιλουντ στο 87ο λεπτό.

"Η εμφάνιση ήταν μια χαρά, κάναμε ένα καλό ματς αλλά τα πάντα ήταν εναντίον μας. Έτσι δεν μπορείς να κερδίσεις το παιχνίδι. Είδατε τον αγώνα, δεν υπήρχε οφσάιντ, το VAR είδε τη φάση από τη λάθος γωνία.

Υπήρχε επίσης πέναλτι στον Χόιλουντ, δεχόμαστε έπειτα γκολ και υπάρχει φάουλ πάνω στον Τζόνι Έβανς", τόνισε μεταξύ άλλων ο Έρικ τεν Χαχ, υπογραμμίζοντας πως με την εμφάνισή της στο "Έμιρεϊτς" η ομάδα του έκανε ένα βήμα προς τα εμπρός.

Σημειώνεται πως ο προπονητής των κόκκινων διαβόλων άνοιξε μέτωπο και με τον Τζέιντον Σάντσο, αφού μετά από τη δήλωσή του πως τον άφησε εκτός αποστολής λόγω της παρουσίας του στις προπονήσεις της περασμένης εβδομάδας, ακολούθησε το ξέσπασμα του Άγγλου εξτρέμ μέσω του λογαριασμού του στο Twitter.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ