ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Οδεύει προς παραμονή ο Σάντσο

Ο Τζέιντον Σάντσο στο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Φούλαμ
Ο Τζέιντον Σάντσο στο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Φούλαμ 2023 AP PHOTO/RUI VIEIRA

Το κλίμα για τον Τζέιντον Σάντσο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται να έχει αλλάξει ριζικά, με την παραμονή του στην αγγλική ομάδα να δείχνει αρκετά πιθανή μετά τις διευκρινιστικές δηλώσεις του Τεν Χαχ για την σχέση του με εκείνον.

Ήταν γνωστό μέχρι πρότινος πως ο Τζέιντον Σάντσο δύσκολα θα παρέμενε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά το καλοκαίρι λόγω των προβληματικών σχέσεων με τον προπονητή, αλλά και της κακής αγωνιστικής εικόνας που είχε επιδείξει με τη φανέλα των "Κόκκινων Διαβόλων" προτού δοθεί δανεικός στη Ντόρτμουντ.

Παρόλα αυτά, πλέον το κλίμα φαίνεται να αντιστρέφεται για τον Άγγλο εξτρέμ, πόσο μάλλον μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του Τεν Χάχ, οποίες υποδεικνύουν πως ίσως προκύψει μία νέα προσπάθεια συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών.

Συγκεκριμένα, ο Ολλανδός τεχνικός ρωτήθηκε αναφορικά με το μέλλον του Σάντσο και εκείνος δήλωσε: "Ναι, όπως είπαμε, έχουμε τραβήξει τη γραμμή. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χρειάζεται καλούς παίκτες και ο Τζέιντον είναι ένας καλός παίκτης. Έχουμε τραβήξει αυτή τη γραμμή και προχωράμε μπροστά".

Βέβαια, αυτή η αλλαγή της στάσης του Τεν Χαχ δεν ισοδυναμεί με απόρριψη πιθανών προτάσεων για τον Άγγλο ποδοσφαιριστή, καθώς αν προκύψει μία συμφέρουσα οικονομική προσφορά, τότε ο αγγλικός σύλλογος θα την εξετάσει αρκετά σοβαρά.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ