ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Οι αντιδράσεις του Πολ Σκόουλς και δύο παικτών της ομάδας μετά την παραμονή Τεν Χαχ

Manchester United's Kobbie Mainoo, second from right, celebrates with teammates after scoring his side's second goal during the English Premier League soccer match between Manchester United and Liverpool at the Old Trafford stadium in Manchester, England, Sunday, April 7, 2024. (AP Photo/Dave Thompson)
Ο Κόμπι Μεϊνού. © 2024 DAVE THOMPSON/AP IMAGES

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε την ανατροπή παίρνοντας τελικά την απόφαση να κρατήσει τον Τεν Χαχ στον πάγκο της, με τις πρώτες αντιδράσεις να είναι ποικίλες, ενώ δεν έλλειψαν τα σχόλια από έναν θρύλο της ομάδας και από παίκτες του ολλανδού coach.

Το μέλλον του Τεν Χαχ απασχολούσε για αρκετό καιρό τους φίλους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και όχι μόνο, με την διοίκηση του συλλόγου να αποφασίζει εν τέλει την παραμονή του Ολλανδού τεχνικού στο τιμόνι της ομάδας. Οι αντιδράσεις στο άκουσμα αυτής της είδησης ήταν πολλές και μάλιστα ένας θρύλος της ομάδας και δύο παίκτες ήταν οι πρώτοι που προχώρησαν σε σχόλια.

Ο Κόμπι Μεϊνού θέλησε να εκφράσει την ευχαρίστησή του με την απόφαση του συλλόγου αναρτώντας μία φωτογραφία του ίδιου με τον Ολλανδό προπονητή, ενώ επίσης πρόσθεσε μία λεζάντα στην οποία έγραψε "Συνεχίζουμε...",

Να σημειωθεί πως ο Τεν Χαχ ήταν εκείνος που έδωσε την ευκαιρία στον νεαρό Άγγλο να πάρει πολλά λεπτά συμμετοχής με την ομάδα του Μάντσεστερ βοηθώντας τον με αυτό τον τρόπο να αναδείξει το ταλέντο του και να κληθεί στην Εθνική Αγγλίας ενόψει Euro.

Ο Ομάρι Φόρσον θέλησε και εκείνος με την σειρά του να πάρει θέση ευχαριστώντας τον Τεν Χαχ για την εμπιστοσύνη που του έδειξε λέγοντας: "Εκτιμώ όλες τις ευκαιρίες που μου έδωσες, θα δείξω στον κόσμο αυτό που είδες σε μένα πριν από πολύ καιρό". Εν αντιθέσει με τον προπονητή του, ο ίδιος δεν θα παραμείνει στο Μάντσεστερ, αφού δεν ανανεώθηκε το συμβόλαιό του και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία και την Μόντσα.

Όσον αφορά τον Πολ Σκόουλς, τόνισε: "Οι οπαδοί αξίζουν κάτι καλύτερο την επόμενη σεζόν. Είναι ωραίο να ξυπνάω με αυτά τα νέα, αν και είχα σκεφτεί ότι με την εκτός έδρας ήττα από την Κρίσταλ Πάλας (η ήττα με 4-0 στις 6 Μαΐου) έμοιαζε με το τέλος. Χρειάζονται σημαντικές βελτιώσεις, αλλά τουλάχιστον έχουμε λίγη συνέχεια και δεν χρειάζεται να περιμένουμε ένα νέο καθεστώς για να εγκατασταθεί. Οι οπαδοί έχουν δώσει απίστευτη υποστήριξη σε αυτόν και τους παίκτες και αξίζουν κάτι καλύτερο την επόμενη σεζόν".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ