ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Οι Καταριανοί είχαν δεκάωρες συζητήσεις και θα καταθέσουν βελτιωμένη πρόταση

Το "Ολντ Τράφορντ"
Το "Ολντ Τράφορντ" © 2021 JON SUPER/ASSOCIATED PRESS

Αντιπροσωπεία του Κατάρ συζήτησε για δέκα ώρες με ανθρώπους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την Πέμπτη, στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων για την εξαγορά του συλλόγου. Έτοιμοι για βελτιωμένη πρόταση οι Καταριανοί.

Τετραμελής αντιπροσωπεία του σεΐχη Τζασίμ μπιν Χαμάντ αλ Τάνι, ο οποίος θα είναι ο επικεφαλής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αν ολοκληρωθεί η εξαγορά από το Κατάρ, βρέθηκε την Πέμπτη στην Αγγλία για διαπραγματεύσεις.

Ο πρόεδρος του 92 Foundation, Σαχζάντ Σαμπάζ, ο σύμβουλος του σεΐχη, Φαντί Μπακχός, οι αξιωματούχοι της Bank of America, Γιασίρ Σαχ και Σαμ Πάουερς, βρέθηκαν στο Μάντσεστερ και επισκέφτηκαν τόσο το "Ολντ Τράφορντ", όσο και τις εγκαταστάσεις στο Κάρινγκτον.

Η πλευρά του Κατάρ πέρασε περίπου δέκα ώρες ξενάγησης και διαπραγματεύσεων με την πλευρά των υπευθύνων της Γιουνάιτεντ. Οι υποψήφιοι αγοραστές έλεγξαν τα βιβλία του συλλόγου, για να έχουν όσο το δυνατόν καλύτερη εικόνα για το επικείμενο deal.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ των Times, το τέλος της ημέρας τους βρήκε έτοιμους να καταθέσουν υψηλότερη πρόταση, ώστε να πλησιάσουν τα "θέλω" της οικογένειας Γκλέιζερ για την πλήρη πώληση του πακέτου μετοχών του συλλόγου, που αγγίζουν τα 7.000.000.000 ευρώ.

Η δεύτερη πρόταση του Κατάρ θα υποβληθεί τις προσεχείς ημέρες, όμως ίσως να μην είναι η μόνη. Αντίστοιχο έλεγχο και συζητήσεις θα έχει με τους ανθρώπους της Γιουνάιτεντ και ο σερ Τζιμ Ράτκλιφ την Παρασκευή, ο οποίος κατέθεσε τη δεύτερη πρόταση που πέρασε στον επόμενο γύρο της διαδικασίας πώλησης.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ