ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Οριστική απόφαση για πώληση του Άντονι

Ο Άντονι στον αγώνα της Γιουνάιτεντ με τη Γουλβς
Ο Άντονι στον αγώνα της Γιουνάιτεντ με τη Γουλβς © 2023 RUI VIEIRA / AP IMAGES

Η κοινή πορεία του Άντονι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται πως οδεύει προς το τέλος της, με την ομάδα να έχει πάρει την απόφαση να τον παραχωρήσει τον παίκτη έπειτα από την αρκετά μέτρια παρουσία του στο Ολντ Τράφορντ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε την απόφαση να τραβήξει την πρίζα από τη μεγάλη της επένδυση που ακούσει στο όνομα Άντονι, έπειτα από τις κατώτερες των προσδοκιών εμφανίσεις του κατά την διάρκεια της παρουσίας του στην Αγγλία.

Παρά το γεγονός πως ο 24χρονος Βραζιλιάνος κόστισε στους "Κόκκινους Διαβόλους" 95 εκατομμύρια, ο παίκτης δεν κατάφερε να δικαιολογήσει αυτό το ποσό, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί ο σύλλογος στην απόφαση να τον παραχωρήσει -ιδανικά τον χειμώνα- ώστε να μειώσει την οικονομική ζημιά.

Συνολικά, από τον ερχομό του από τον Άγιαξ μέχρι και σήμερα ο Άντονι έχει πετύχει μόλις 12 τέρματα και 5 ασίστ σε 86 αγώνες. Μάλιστα μερικά εξ' αυτών έχουν επιτευχθεί με αντιπάλους από χαμηλότερη κατηγορία, ενώ συγχρόνως η χρηματιστηριακή του αξία έχει δει μείωση της τάξεως του 400 τοις εκατό.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το ποσό το οποίο φαίνεται πως ζητά η Γιουνάιτεντ ανέρχεται στα 40 εκατομμύρια, ωστόσο κρίνεται δύσκολο να προκύψει πρόταση τέτοιου μεγέθους. Πάντως, μέχρι στιγμής φέρεται πως η Νιούκαστλ παρακολουθεί την υπόθεση από κοντά έπειτα από την αποτυχημένη της προσπάθεια να αποκτηθεί ο Ελάνγκα από τη Νότιγχαμ λίγο πριν την ολοκλήρωση των μεταγραφών το καλοκαίρι.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ