ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ... ροζ απόχρωσης

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ... ροζ απόχρωσης

Αποκαλυπτήρια για την φετινή εκτός έδρας εμφάνιση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που είναι ροζ χρώματος και φέρει την υπογραφή της Adidas, ενώ εμπνεύστηκε από την ιστορική εφημερίδα "The Football Pink".

Μία φανέλα, μία ομάδα. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποκάλυψε στο κοινό τη νέα εκτός έδρας εμφάνιση για την αγωνιστική περίοδο 2018/19, η οποία είναι ροζ απόχρωσης, ενώ φέρει την σφραγίδα του αθλητικού γερμανικού κολοσσού Adidas.

"Η κληρονομιά διαρκεί και αυτή τη σεζόν το ροζ κυριαρχεί ξανά. Όχι μόνο στις καρδιές και τα μυαλά των οπαδών, αλλά και στις πλάτες των ηρώων τους", αναγράφεται στο άρθρο που συνόδευε το match programme της αναμέτρησης εναντίον της Τότεναμ και περιεχόταν στο εξώφυλλο της United Review, με τίτλο "Το ροζ επιστρέφει".

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ... ροζ απόχρωσης

Να σημειωθεί ότι η εφημερίδα "The Football Pink" -που είχε γίνει συνώνυμο των Σαββατιάτικων απογευμάτων και αποτελούσε ένθετο της εφημερίδας Manchester Evening News- αν και ανέστειλε την κυκλοφορία της το 2007, αποτέλεσε την έμπνευση που αναζητούσε το τμήμα μάρκετινγκ των "κόκκινων διαβόλων", οι οποίοι θεωρούνται ως ένα εκ των κορυφαίων ποδοσφαιρικών brands του πλανήτη.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ