ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Σκέψεις για Ντιμπάλα μετά από αίτημα του Τεν Χαχ

Ο Πάουλο Ντιμπάλα της Ρόμα πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Μίλαν για τα προημιτελικά του Europa League 2023-2024 στο "Ολίμπικο", Ρώμη | Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
Ο Πάουλο Ντιμπάλα της Ρόμα πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Μίλαν για τα προημιτελικά του Europa League 2023-2024 στο "Ολίμπικο", Ρώμη | Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 © 2024/ANDREW MEDICHINI/AP IMAGES

Η Ρόμα αδυνατεί μέχρι στιγμής να ικανοποιήσει οικονομικά τον Πάουλο Ντιμπάλα, την ώρα που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρεται να έχει στρέψει τις "κεραίες" της στον Αργεντινό επιθετικό ύστερα από αίτημα του Τεν Χαχ.

Η Ρόμα είχε αποφασίσει να επεκτείνει τη συνεργασία της με τον Πάουλο Ντιμπάλα, όμως μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να ανταποκριθεί στις οικονομικές απαιτήσεις του Αργεντινού επιθετικού. Μάλιστα, η πιθανότητα παραμονής του παίκτη ολοένα και μειώνεται, αφού η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται να εξετάζει τον ποδοσφαιριστή έπειτα από παρότρυνση του Τεν Χαχ στη διοίκηση.

Ένας από τους λόγους που η ομάδα του Μάντσεστερ αποφάσισε να στρέψει την προσοχή της μεταγραφικά στον Ντιμπάλα είναι η οικονομική ευκαιρία που παρουσιάζεται σύντομα για τις ενδιαφερόμενες ομάδες, αφού το συμβόλαιό του προβλέπει την ενεργοποίηση ρήτρας αποδέσμευσης ύψους 10 εκατομμυρίων μέσα στον Ιούλιο.

Οι "Κόκκινοι Διάβολοι" δεν διαθέτουν την οικονομική δυνατότητα να κινηθούν ελεύθερα κατά την διάρκεια του μεταγραφικού "παραθύρου", με την ίδια να χρειάζεται επί της ουσίας να παραχωρήσει παίκτες προτού προχωρήσει σε προσθήκες, ωστόσο τα 10 εκατομμύρια δεν θεωρείται ένα επικίνδυνο ποσό για τον προϋπολογισμό της αγγλικής ομάδας.

Πέρα από τον ευνοϊκές συνθήκες -οικονομικά μιλώντας- της συγκεκριμένης υπόθεσης, ο Τεν Χαχ θεωρεί πως ο Ντιμπάλα μπορεί να συνεισφέρει σημαντικά στη γραμμή κρούσης της Γιουνάιτεντ, αφού η ομάδα χρειάζεται περισσότερη φαντασία και έφεση στο σκοράρισμα στο επιθετικό τρίτο του γηπέδου.

Παρόλα αυτά, ο επιθετικός δεν έχει κάνει κάποια κίνηση μέχρι στιγμής προκειμένου να εκμαιεύσει κάποια μεταγραφή, ενώ ο ίδιος πριν λίγους μήνες είχε δηλώσει χαρούμενος που βρίσκεται στην Ρόμα.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΡΟΜΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ