ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Το ESPN πρότεινε στους "κόκκινους διαβόλους" τον Φώτη Ιωαννίδη, ως εναλλακτική λύση αντί του Κολό Μουανί

SUPERLEAGUE 2022-2023 /  -
SUPERLEAGUE 2022-2023 / - EUROKINISSI SPORTS

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει τον Κολό Μουανί ψηλά στη μεταγραφική λίστα της για την ενίσχυση της επίθεσής της, με την ισπανική έκδοση του ESPN να προτείνει ωστόσο στους Άγγλους τον Φώτη Ιωαννίδη, ως μία πιο οικονομική εναλλακτική λύση.

Το μεγαλύτερο διάστημα του καλοκαιριού δεν έχει αγώνες στα περισσότερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ωστόσο οι ομάδες βρίσκονται σε διαρκή εγρήγορση αφού ψάχνουν τους παίκτες εκείνους που θα τους επιτρέψουν να πραγματοποιήσουν τους στόχους τους για τη σεζόν που έπεται.

Στην περίπτωση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ένας παίκτης που βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα της για να δυναμώσει τη γραμμή κρούσης είναι ο Ραντάλ Κολό Μουανί της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, με την ισπανική έκδοση του ESPN να φιλοξενεί θέμα με υποψήφιους στόχους μεγάλων ομάδων και να κάνει ειδική μνεία στον Γάλλο διεθνή επιθετικό.

Δεν έμεινε όμως μόνο εκεί αφού πέρα από τον Μουανί, το πολύ γνωστό ειδησεογραφικό πρακτορείο πρότεινε δύο εναλλακτικές λύσεις στους διοικούντες των κόκκινων διαβόλων για την επίθεσή τους βάζοντας άρωμα... Ελλάδας.

Και αυτό γιατί η πρώτη εναλλακτική του Μουανί ήταν ο 22χρονος Αμερικανός διεθνής φορ της Άρσεναλ, Φολαρίν Μπάλογκαν, ενώ ως δεύτερη εναλλακτική λύση -με λιγότερα χρήματα- πρότεινε τον Φώτη Ιωαννίδη του Παναθηναϊκού.

"Αν και δεν ήταν τόσο παραγωγικός όσο ο Κόλο Μουανί, ο 22χρονος επιθετικός ήταν κομβικός στο να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό στο να φτάσει στην καλύτερη παρουσία του στο ελληνικό πρωτάθλημα εδώ και εφτά χρόνια.

Είναι εξαιρετικός ντριμπλέρ, πέτυχε εφτά γκολ και μοίρασε δύο ασίστ, ενώ πρόσφερε στην ομάδα τόσο ως βασικός, όσο και ερχόμενος από τον πάγκο", ανέφερε χαρακτηριστικά στο σκανάρισμα που έκανε για τον 23χρονο στράικερ των πρασίνων.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ