ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μάντσεστερ Σίτι: Απίστευτος Ντε Μπρόινε, έπιασε σε ασίστ τον Μπέκαμ σε 15.000 λιγότερα λεπτά

Μάντσεστερ Σίτι: Απίστευτος Ντε Μπρόινε, έπιασε σε ασίστ τον Μπέκαμ σε 15.000 λιγότερα λεπτά
@2023 MATTHIAS SCHRADER/AP IMAGES

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε έγραψε ιστορία με την ασίστ που έβγαλε στον Χάλαντ στο ματς κόντρα στην Μπάγερν, με τον Βέλγο μέσο να φτάνει τις 259 ασίστ στην καριέρα του και να ισοφαρίζει το ρεκόρ του Ντέιβιντ Μπέκαμ με πολύ λιγότερα λεπτά στα πόδια του.

Η Μάντσεστερ Σίτι έφυγε όρθια από το Μόναχο αποσπώντας 1-1 κόντρα στην Μπάγερν και με συνολικό σκορ 4-1 (είχε πάρει τη νίκη με 3-0 στο "Έτιχαντ") έκλεισε θέση στα ημιτελικά του Champions League όπου θα αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ρεάλ.

Στον αγώνα της "Αλιάνς Αρένα" ο Έρλινγκ Χάλαντ ήταν μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα αφού σκόραρε και έφτασε τα 48 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις από την αρχή της σεζόν, ωστόσο δεν ήταν ο μοναδικός παίκτης που έλαμψε από πλευράς πολιτών.

Στο ίδιο τιμητικό πόντιουμ βρέθηκε και ο Κέβιν Ντε Μπρόινε που τον τροφοδότησε στη φάση του 57ου λεπτού, με την 23η φετινή ασίστ του να είναι ρεκόρ για εκείνον σε μία σεζόν (τη σεζόν 2019-2020 είχε βγάλει 22) και να τον φέρνει πλέον στην ίδια θέση με έναν παίκτη θρύλο της Premier League αλλά και του αθλήματος.

Ο λόγος για τον Ντέιβιντ Μπέκαμ, με τον Ντε Μπρόινε να ισοφαρίζει το ρεκόρ του "Μπεκς" φτάνοντας τις 259 ασίστ στην καριέρα του σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο, έχοντας μάλιστα παίξει 15.000 λεπτά λιγότερα από όσα ο παλαίμαχος Άγγλος μέσος (167 φουλ παιχνίδια λιγότερα).

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ