ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μάντσεστερ Σίτι: Ψάχνει την βόμβα με Κέιν

O Χάρι Κέιν πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας με τη φανέλα της Τότεναμ σε ματς των δύο ομάδων για την Premier League
O Χάρι Κέιν πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας με τη φανέλα της Τότεναμ σε ματς των δύο ομάδων για την Premier League ANDY COULDRIDGE/ POOL VIA AP

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα θέλει να ενισχύσει τη γραμμή κρούσης της Μάντσεστερ Σίτι και ο Χάρι Κέιν βρίσκεται στην κορυφή της μεταγραφικής του λίστας.

Η ώρα για την αλλαγή φρουράς στην επίθεση της Μάντσεστερ Σίτι πλησιάζει. Τα χρόνια περνούν για τον Κουν Αγκουέρο και οι συχνοί τραυματισμοί του αφήνουν κενό στη γραμμή κρούσης της ομάδας.

Έτσι, ο Πεπ Γκουαρδιόλα ψάχνεται για το επόμενο καλοκαίρι. Για την ακρίβεια έχει ήδη βρει τον Νο1 στόχο του και αυτός δεν είναι άλλος από τον Χάρι Κέιν.

Η χρονιά που πραγματοποιεί με τη φανέλα της Τότεναμ είναι εντυπωσιακή και μαζί με τον Σον είναι εκείνοι που οδηγούν την ομάδα του Μουρίνιο. Βέβαια η απόκτησή του μόνο εύκολη υπόθεση δεν θα είναι.

Μέσα από τη Βρετανία αναφέρουν ως ποσό εκκίνησης των διαπραγματεύσεων τα 100 εκατομμύρια. Ποσό το οποίο δεν είναι απαγορευτικό μεν για την Μάντσεστερ Σίτι, ωστόσο κανείς δεν ξέρει εάν θα είναι αρκετό.

Ο Κέιν αποτελεί το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο της Τότεναμ και βρίσκεται στην καλύτερη ποδοσφαιρική ηλικία. Άρα, δεν θα είναι παράλογο να ζητήσουν οι Σπερς κάτι παραπάνω για τον 27χρονο επιθετικό τους.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ