ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μάντσεστερ Σίτι: Δεν είναι έτοιμος ακόμη ο Γκιντογκάν, σύμφωνα με τον Γκουαρδιόλα, χρειάζεται χρόνο επαναπροσαρμογής

Manchester City's Ilkay Gundogan stands on the touchline with Manchester City's head coach Pep Guardiola during the group G Champions League soccer match between Sevilla and Manchester City in Seville, Spain, Tuesday, Sept. 6, 2022. (AP Photo/Jose Breton)
Ο Ιλκάι Γκιντογκάν μαζί με τον Πεπ Γκουαρδιόλα. @2022 JOSE BRETON/AP IMAGES

Ο Ιλκάι Γκιντογκάν μπορεί να επέστρεψε στη Μάντσεστερ Σίτι έπειτα από έναν χρόνο απουσίας, ωστόσο το μικρό διάστημα που πέρασε στη Βαρκελώνη φέρεται να τον επηρέασε, σύμφωνα με τον Πεπ Γκουαρδιόλα.

Μετά από ένα διάλειμμα ενός έτους ο Ιλκάι Γκιντογκάν επέστρεψε στην αγαπημένη του Μάντσεστερ Σίτι, ωστόσο ο ίδιος δεν βρίσκεται στην ίδια φυσική και πνευματική κατάσταση που ήταν προτού αποχωρήσει με προορισμό την Μπαρτσελόνα.

Οι "πολίτες" έχασαν για το υπόλοιπο της σεζόν τον Ρόδρι με σοβαρό τραυματισμό στο ντέρμπι με την Άρσεναλ και ως εκ τούτου ο Γερμανός μέσος υπολογιζόταν να καλύψει σε μεγάλο βαθμό αυτή τη θέση.

Παρόλα αυτά, ο Πεπ Γκουαρδιόλα θεωρεί πως ο Γκιντογκάν δεν είναι ακόμη έτοιμος, ενώ παράλληλα ζήτησε υπομονή από τους φιλάθλους μέχρι να επανέλθει πλήρως ο παίκτης στα υψηλά στάνταρ του συλλόγου.

Η δήλωση του Πεπ: "Όχι δεν βλέπουμε τον καλύτερό του εαυτό. Θα χρειαστεί χρόνος. Δεν έκανε προετοιμασία και πρέπει να μπεi στο ρυθμό. Σου δίνει κάτι ξεχωριστό, αλλά φυσικά θα του πάρει χρόνο".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΠΕΠ ΓΚΟΥΑΡΔΙΟΛΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ