ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μάντσεστερ Σίτι: Προτεραιότητα η επέκταση συμβολαίου του Ρόδρι εν μέσω φημών για ενδιαφέρον της Ρεάλ

Chelsea's Conor Gallagher chases Manchester City's Rodri during the English Premier League soccer match between Manchester City and Chelsea at the Etihad stadium in Manchester, England, Saturday, Feb. 17, 2024. (AP Photo/Dave Thompson)
Ο Ρόντρι. @2024 DAVE THOMPSON/AP IMAGES

Η Μάντσεστερ Σίτι θέλει να "δέσει" για αρκετά χρόνια τον Ρόδρι στον σύλλογο, με τη διοίκηση να έχει βάλλει ως στόχο την επέκταση συμβολαίου του Ισπανού μέσου.

Η Μάντσεστερ Σίτι φαίνεται πως επιθυμεί να διασφαλίσει για αρκετά χρόνια τη παρουσία του Ρόδρι στην Αγγλία, με την διοίκηση να επιθυμεί να προχωρήσει σύντομα σε επέκταση συνεργασίας με τον Ισπανό μέσο, την ώρα που ο ίδιος βρίσκεται στα ραντάρ της Ρεάλ Μαδρίτης.

Η αξία του 28χρονου είναι αναμφισβήτητη, με τον παίκτη να κατέχει κομβικό ρόλο στα πλάνα του Πεπ Γκουαρντιόλα. Το συμβόλαιο του Ρόδρι εκπνέει το 2027, ωστόσο τόσο στο τεχνικό επιτελείο όσο και στη διοίκηση των "πολιτών" επικρατεί απόλυτη ικανοποίηση με τις υπηρεσίες του και για αυτό τον λόγο υπάρχει η θέληση να προκύψει επέκταση έως το 2029.

Μάλιστα, αυτή η κίνηση υποστηρίζεται πως θα καταστήσει τον Ισπανό με διαφορά ως έναν από τους πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της Μάντσεστερ.

Επιπλέον, μία τέτοια πρωτοβουλία -εφόσον επιτευχθεί συμφωνία με τον παίκτη- βάζει τέλος και στα σενάρια που αναμειγνύουν τους Μαδριλένους. Δίχως αμφιβολία, ο μέσος του Γκουαρντιόλα θα μπορούσε να καλύψει επ' άξια το κενό του Τόνι Κρόος στον άξονα της "βασίλισσας", όμως εφόσον προχωρήσουν οι διαδικασίες για την επέκταση συνεργασίας, τότε η υπόθεση θα μπει στο "αρχείο".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ