ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μάντσεστερ Σίτι: Ο Έζε η πρώτη επιλογή σε περίπτωση αποχώρησης του Ντε Μπρόινε

Ο Κέβιν ντε Μπρόινε της Μάντσεστερ Σίτι σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Μπέρνλι για την Premier League 2023-2024 στο "Ετιχάντ", Μάντσεστερ | Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024
Ο Κέβιν ντε Μπρόινε της Μάντσεστερ Σίτι σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Μπέρνλι για την Premier League 2023-2024 στο "Ετιχάντ", Μάντσεστερ | Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024 © 2024/DAVE THOMPSON/AP IMAGES

Τον Εμπερέτσι Έζε παρακολουθεί η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία θα χρειαστεί να επιλέξει το πρόσωπο που θα καλύψει τη θέση του Κέβιν Ντε Μπρόινε εφόσον εκείνος αποφασίσει να μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία για λογαριασμό της Αλ Ιτιχάντ.

Η Μάντσεστερ Σίτι έχει στρέψει την προσοχή της στην περίπτωση του Εμπερέτσι Έζε, ο οποίος συγκεντρώνει μέχρι στιγμής τις περισσότερες πιθανότητες για για αντικαταστήσει τον Κέβιν Ντε Μπρόινε στο ενδεχόμενο που εκείνος αποχωρήσει για χάρη της Αλ Ιτιχάντ.

Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός έχει πραγματοποιήσει μία εξαιρετική σεζόν με τη Κρίσταλ Πάλας, με τον 26χρονο να πετυχαίνει 11 τέρματα, αλλά και να μοιράζει 6 ασίστ σε 31 εμφανίσεις. Αυτές οι επιδόσεις έχουν ανεβάσει κατακόρυφα την αξία του ποδοσφαιριστή με αποτέλεσμα αυτή πλέον να ανέρχεται στα 55 εκατομμύρια ευρώ.

Οι απαιτήσεις της Κρίσταλ πάλας κυμαίνονται κοντά στα 70 εκατομμύρια και πρόκειται για ένα ποσό το οποίο δεν αποθαρρύνει τους "Πολίτες", οι οποίοι περιμένουν πρώτα βέβαια να δουν πια θα είναι η τελική έκβαση της υπόθεσης του Ντε Μπρόινε.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Βέλγος δεν έχει δώσει εν τέλει τα χέρια με την ομάδα από την Σαουδική Αραβία, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να προκύψει "γάμος" μέσα στο επόμενο διάστημα.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ