ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μάντσεστερ Σίτι: Ο Γκρίλις κλείνει πλουσιοπάροχη συμφωνία με τον οίκο Gucci

Ο Τζακ Γκρίλις στην αναμέτρηση με τη Νόριτς
Ο Τζακ Γκρίλις στην αναμέτρηση με τη Νόριτς © 2021 RUI VIEIRA / AP IMAGES

Ευρέως κυκλοφορεί πλέον ότι ο Τζακ Γκρίλις είναι πολύ πιθανό να συνεργαστεί τον οίκο μόδας Gucci για την υπογραφή χορηγίας που θα του αποφέρει στον Άγγλο μεσοεπιθετικό επταψήφιο αριθμό απολαβών.

Ο Τζακ Γκρίλις είναι έτοιμος να αυξήσει κατά πολύ τον τραπεζικό λογαριασμό του, καθώς συμφώνησε για μια πλουσιοπάροχη χορηγία, η οποία θα του φέρει επταψήφιο αριθμό απολαβών, με τον οίκο μόδας Gucci. Το συγκεκριμένο συμβόλαιο θα είναι τέτοιας αξίας, διότι ο Γκρίλις θα ανήκει στη λίστα των πρεσβευτών - celebrity πρώτης κατηγορίας.

Από τα νούμερα προκύπτει ότι ο 26χρονος μεσοεπιθετικός βαδίζει στα "χνάρια" του Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από την Άστον Βίλα έναντι 117 εκατομμυρίων ευρώ. Μέχρι στιγμής έχει αγωνιστεί 30 φορές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας απολογισμό 4 γκολ και 3 ασίστ, χωρίς πάντως να έχει ανταποκριθεί στις μεγάλες προσδοκίες που υπήρχαν απ' αυτόν.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα πάντως τον έχει υπερασπιστεί σε πρόσφατη συνέντευξη Τύπου: "Δεν τον αγοράσαμε για να βάλει 45 γκολ. Υπάρχει πάντα υπερβολή για τα στατιστικά των παικτών. Σήμερα οι παίκτες παίζουν μόνο για τα στατιστικά τους και αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος που μπορούμε να κάνουμε".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ