ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μάντσεστερ Σίτι: Ο Ντε Μπρόινε ήρθε σε συμφωνία με την Αλ Ιτιχάντ σύμφωνα με την Daily Mail

Manchester City's Kevin De Bruyne is in action during the English Premier League soccer match between Manchester City and Wolverhampton Wanderers at the Etihad Stadium in Manchester, England, Saturday, May 4, 2024. (AP Photo/Dave Thompson)
Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε απέναντι στην Γουλβς. © 2024 DAVE THOMPSON/AP IMAGES

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του στη Σαουδική Αραβία, καθώς ήρθε σε συμφωνία με την Αλ Ιτιχάντ, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Βόμβα έπεσε στην Αγγλία αναφορικά με τον Κέβιν Ντε Μπρόινε, καθώς η Daily Mail αναφέρει σε δημοσίευμά της ότι ο Βέλγος μεσοεπιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι συμφώνησε με την Αλ Ιτιχάντ για να συνεχίσει την καριέρα του στη Σαουδική Αραβία.

Μάλιστα επισημαίνεται ότι η Αλ Ιτιχάντ είναι πολύ κοντά στο να τα βρει και με τους πρωταθλητές Αγγλίας, προκειμένου να μπορέσει να φέρει τον Βέλγο μεσοεπιθετικό στον αραβικό κόλπο.

Η Αλ Ιτιχάντ έχει προσλάβει τον Λοράν Μπλανκ και έχει στις τάξεις της τους Καντέ, Μπενζεμά και Φαμπίνιο. Ο Ντε Μπρόινε έχει συμβόλαιο με τη Σίτι μέχρι και το καλοκαίρι του 2025. Οι πολίτες τον απόκτησαν από τη Βόλφσμπουργκ το καλοκαίρι του 2015 έναντι 76 εκατομμυρίων ευρώ.

Στο Έτιχαντ ο Ντε Μπρόινε πανηγύρισε την κατάκτηση έξι πρωταθλημάτων και ενός Champions League.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ PREMIER LEAGUE ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ