ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μάντσεστερ Σίτι, "Pepexit": Αυτό είναι το σχέδιο των Πολιτών για τη μετά-Γκουαρδιόλα εποχή, σύμφωνα με τους Άγγλους

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα
Ο Πεπ Γκουαρδιόλα © 2024 KIN CHEUNG / AP IMAGES

Το συμβόλαιο του Γκουαρδιόλα με την Σίτι εκπνέει το 2025 και χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει οτιδήποτε στην Αγγλία γράφουν για το σχέδιο των Αράβων στη μετά-Πεπ εποχή.

Το συμβόλαιο που δένει τον Πεπ Γκουαρδιόλα με την Μάντσεστερ Σίτι εκπνέει το 2025 και όπως είναι φυσιολογικό τα σενάρια για την εξέλιξη της συγκεκριμένης σχέσης δίνουν και παίρνουν.

Η Mirror, λοιπόν, είναι αυτή που υποστηρίζει πως οι Άραβες έχουν ήδη το plan b, το οποίο μάλιστα χαρακτηρίζουν ως "μυστικό", και αφορά την μετά-Γκουαρδιόλα εποχή. Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει ότι οι Πολίτες με την ενδεχόμενη φυγή του Καταλανού προπονητή θα ρίξουν πάνω από 300.000.000 ευρώ στην αγορά με στόχο τη δημιουργία μίας νέας ομάδας.

Θυμίζουμε πως ο Γκουαρδιόλα ανέλαβε τη Σίτι το 2016 και μέχρι σήμερα έχει κατακτήσει 18 τίτλους μεταξύ αυτών και το Champions League. Όσον αφορά τις προθέσεις, σύμφωνα πάντα με τους Άγγλους, το κλαμπ επιθυμεί την παραμονή του σούπερ σταρ προπονητή και μέσα στη σεζόν αναμένεται να πραγματοποιηθούν πολλές συζητήσεις για να κλείσει το σπουδαίο θέμα με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο.

Να σημειωθεί επίσης πως στο Νησί αναφέρουν ότι σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Πεπ, τότε θα φύγουν και παίκτες οπότε τα 300.000.000 ευρώ δικαιολογούνται για την αναδόμηση του ρόστερ.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΠΕΠ ΓΚΟΥΑΡΔΙΟΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ