ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μάντσεστερ Σίτι: Περιπέτειες με την αστυνομία για τον Ματέους Νούνες, συνελήφθη επειδή έκλεψε κινητό από έναν θαυμαστή του

Manchester City's Matheus Nunes celebrates after he scored during the English League Cup soccer match between Manchester City and Watford in Manchester, England, Tuesday, Sept. 24, 2024. (AP Photo/Dave Thompson)
Ματέους Νούνες. @2024 DAVE THOMPSON/APIMAGES

Ο Ματέους Νούνες συνελήφθη τον προηγούμενο μήνα από τις αρχές σε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης της Μαδρίτης με την κατηγορία πως έκλεψε το κινητό ενός θαυμαστή του.

Μία δύσκολη νύχτα στο κρατητήριο φέρεται πως πέρασε ο ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Σίτι Ματέους Νούνες, ο οποίος συνελήφθη σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης της Μαδρίτης από την τοπική αστυνομία στις 8 Σεπτεμβρίου .

Σύμφωνα με την El Mundo, ο Πορτογάλος μέσος των "πολιτών" έκλεψε το κινητό ενός 58χρονου θαυμαστή, ο οποίος θέλησε να τον βγάλει μία φωτογραφία παρά την άδειά του στις τουαλέτες του κλαμπ.

Οι αρχές συνέλαβαν τον Νούνες στις πέντε και μισή το πρωί και αφέθηκε ελεύθερος ώρες αργότερα μετά από παρέμβαση του δικηγόρου του, καταβάλλοντας το ποσό της εγγύησης.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ