ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μάντσεστερ Σίτι: Σοκ με Ρόδρι, υπέστη ρήξη χιαστού και χάνει όλη τη σεζόν σύμφωνα με την Marca

Manchester City's Rodri is injured next to Arsenal's Thomas Partey during the English Premier League soccer match between Manchester City and Arsenal at the Etihad stadium in Manchester, England, Sunday, Sept. 22, 2024. (AP Photo/Dave Thompson)
Manchester City's Rodri is injured next to Arsenal's Thomas Partey during the English Premier League soccer match between Manchester City and Arsenal at the Etihad stadium in Manchester, England, Sunday, Sept. 22, 2024. (AP Photo/Dave Thompson) @2024 DAVE THOMPSON/AP IMAGES

Οι χειρότεροι φόβοι των ανθρώπων της Σίτι μετά από τον τραυματισμό του Ρόδρι κόντρα στην Άρσεναλ φαίνεται πως βγαίνουν αληθινοί, με την "Marca" να αποκαλύπτει πως ο Ισπανός διεθνής μέσος υπέστη ρήξη χιαστού στο δεξί γόνατο και χάνει τη σεζόν.

Η Μάντσεστερ Σίτι κατάφερε να πάρει τη μπουκιά μέσα από το στόμα της Άρσεναλ ισοφαρίζοντας σε 2-2 με τον Στόουνς στο 90+8', αποτέλεσμα που την έστειλε μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας, όμως ένα 24ωρο αργότερα τα μηνύματα που φτάνουν στους πρωταθλητές Αγγλίας από την Ισπανία είναι πολύ άσχημα.

Όπως αποκάλυψε η "Marca" το απόγευμα της Δευτέρας (23/9), ο Ισπανός διεθνής μέσος ταξίδεψε αστραπιαία στην πατρίδα του για να επισκεφτεί ειδικούς μετά από τον τραυματισμό που υπέστη στο ματς με τους Λονδρέζους (αποχώρησε στο 21') και σύμφωνα με την πρώτη διάγνωση, η χρονιά έχει τελειώσει για αυτόν.

Βάσει του ρεπορτάζ των Μαδριλένων -από τη στιγμή που δεν υπάρχει ακόμη επιβεβαίωση από τους πρωταθλητές Αγγλίας- ο Ρόδρι υπέστη ρήξη χιαστού στο δεξί γόνατο και αυτό θα τον κρατήσει εκτός δράσης για όλη την υπόλοιπη σεζόν, γεγονός που συνιστά σοκ για τον παίκτη αλλά και για την ομάδα από τη στιγμή που είναι ένα τεράστιο πλήγμα.

Υπενθυμίζεται πως ο Ρόδρι τραυματίστηκε στο 16ο λεπτό, σε σύγκρουση που είχε -τη στιγμή που έτρεχε- με τον Τόμας Παρτέι, με το "τρακάρισμα" που είχαν οι δύο ποδοσφαιριστές να έχει ως αποτέλεσμα να κολλήσει το δεξί πόδι του στο έδαφος και να υποχρεωθεί να αποχωρήσει λίγα λεπτά αργότερα από τον αγωνιστικό χώρο, κουτσαίνοντας.

Το γεγονός πως δεν έφυγε με φορείο άφησε μερικές αχτίδες αισιοδοξίας, με την "Marca" να αναφέρει ωστόσο πως ο τραυματισμός του είναι πολύ σοβαρός και τον θέτει ουσιαστικά εκτός για όλη τη σεζόν 2024-25, λίγους μόλις μήνες αφότου πανηγύρισε την κατάκτηση της Premier League με την Σίτι και του Euro 2024 με την εθνική Ισπανίας.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ