ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ

Μάντσεστερ Σίτι: Η διοίκηση θέλει να δέσει με νέο συμβόλαιο τον Χάλαντ

Ο Έρλινγκ Χάλαντ πανηγυρίζει γκολ της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Τότεναμ | 14 Μαΐου 2024
Ο Έρλινγκ Χάλαντ πανηγυρίζει γκολ της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Τότεναμ | 14 Μαΐου 2024 @2024 KIN CHEUNG/AP IMAGES

Η διοίκηση της Μάντσεστερ Σίτι επιθυμεί να επισπεύσει τις διαδικασίες για την ανανέωση του συμβολαίου του Έρλινγκ Χάλαντ ώστε να "προλάβει" τους πιθανούς μνηστήρες που μπορεί να καταβάλουν την ρήτρα 175 εκατομμυρίων λιρών που έχει στο συμβόλαιο του.

Στο επίκεντρο των αποφάσεων της διοίκησης της Μάντσεστερ Σίτι είναι η επέκταση της συνεργασίας με τον Έρλινγκ Χάλαντ σύμφωνα με την 'Mirror". Το συμβόλαιο του Νορβηγού σούπερ σταρ λήγει τον Ιούνιο του 2027.

Ωστόσο, είναι ενεργοποιημένη μια ρήτρα αποδέσμευσης 175 εκατομμυρίων λιρών και έτσι αν οι πολίτες δεν σπεύσουν να τον ανανεώσουν οποιαδήποτε άλλη ενδιαφερόμενη ομάδα θα μπορούσε να καταβάλει το ποσό της ρήτρας για να τον αποκτήσει.

Στο παρελθόν ο πατέρας του Χάλαντ είχε σημειώσει ότι ο γιος του θα μπορούσε να δείξει τις ικανότητες του σε όλα τα πρωταθλήματα και είχε αναφερθεί ενδεικτικά στην Μπάγερν Μονάχου, την Ρεάλ και την Παρί. Τις φήμες διασύνδεσης του ονόματος του επιθετικού με την "βασίλισσα" είχε τροφοδοτήσει και η ατζέντης του, Ραφαέλα Πιμέντα η οποία είχε υποστηρίξει ότι οι 'μερένγκες" είναι ένας ονειρικός προορισμός για όλους τους παίκτες.

Από την στιγμή που η πλευρά του Χάλαντ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο ότι κάποια στιγμή μπορεί να αποχώρησει, αναμένεται η Μάντσεστερ Σίτι να καταθέσει ένα νέο συμβόλαιο στον παίκτη με αυξημένες αποδοχές και πολύ μεγαλύτερη ρήτρα αγοράς.

TAGS ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ