ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μάντσεστερ Σίτι: Τα βρήκε με τον Ερναντέζ και προσφέρει 60 εκατ. ευρώ στη Μίλαν

AC Milan's Theo Hernandez, right, celebrates with Noah Okafor after scoring his side's third goal during the Serie A soccer match between AC Milan and Roma at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Jan. 14, 2024. (AP Photo/Luca Bruno)
Ο Τεό Ερναντέζ @ 2024 LUCE BRUNO / AP IMAGES

Η Μάντσεστερ Σίτι επιθυμεί να αποκτήσει τον Τεό Ερναντέζ από τη Μίλαν, τα έχει βρει με τον Γάλλο μπακ και προσφέρει 60 εκατ. ευρώ με τους Ιταλούς να θέλουν 80 εκατ. ευρώ για να πουν το ναι.

Η Μάντσεστερ Σίτι αναζητά την ενίσχυση στο αριστερό της άκρο και όπως όλα δείχνουν έχει βρει τον εκλεκτό. Αυτός είναι ο Τεό Ερναντέζ της Μίλαν και τα αγγλικά ΜΜΕ αναφέρουν πως ο Γκουαρντιόλα θεωρεί πως θα γίνει η μεταγραφή.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Manchester Evening News" η πρωταθλήτρια Αγγλίας έδωσε τα χέρια με τον μπακ της εθνικής Γαλλίας και είναι σε συζητήσεις με τη Μίλαν, προσφέροντας 60 εκατ. ευρώ για τα δικαιώματα του.

Η ομάδα του Μιλάνου όμως ζητά 80 εκατ. ευρώ ενώ ιταλική ιστοσελίδα αναφέρει πως για τον Γάλλο μπακ ενδιαφέρονται επίσης Μπάγερν Μονάχου και Ρεάλ Μαδρίτης.

Σύμφωνα με την αγγλική εφημερίδα αν τελικά δεν προχωρήσει η υπόθεση του Γάλλου τότε η Σίτι θα στραφεί στην εναλλακτική λύση του Ράγιαν Αϊτ-Νουρί με τον 22χρονο Αλγερινό διεθνής αμυντικός να έχει συμβόλαιο με τη Γουλβς έως το καλοκαίρι του 2026 αλλά το κόστος της μεταγραφής να μην ξεπερνάει τα 40 εκατ. ευρώ.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΜΙΛΑΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ