ΙΝΤΕΡ

Μαντσίνι: "Δεν είμαστε στα καλύτερά μας..."

Μαντσίνι: "Δεν είμαστε στα καλύτερά μας..."
Ίντερ-Νάπολι

Ο τεχνικός της Ίντερ υποστήριξε μετά την ήττα με 1-0 από τη Νάπολι (πρώτη στη φετινή Serie A) ότι η ομάδα του είναι εκτός φόρμας το τελευταίο διάστημα λόγω των πολλών τραυματισμών


Η Νάπολι επικράτησε με 1-0 της ομάδας του Ρομπέρτο Μαντσίνι υποχρεώνοντάς την στην πρώτη φετινή ήττα της στο πρωτάθλημα μετά από 26 αγωνιστικές (πρώτη της συνολικά μετά από 31 συνεχόμενα παιχνίδια στη Serie A), με τον τεχνικό των Μιλανέζων να παραδέχεται μετά το τέλος του ματς πως οι συνεχείς τραυματισμοί ευθύνονται για την αγωνιστική πτώση της Ίντερ το τελευταίο διάστημα

"Δεν διανύουμε εξαιρετική περίοδο φόρμας, και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι χάσαμε πολλούς παίκτες ταυτόχρονα. Έχουμε ένα καλό αβαντάζ το οποίο μπορεί να μειώθηκε, όμως παραμένει στους έξι πόντους", ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο Μαντσίνι και συνέχισε:

"Αυτή η ήττα δεν πρέπει να κλονίσει την αυτοπεποίθησή μας. Έχουμε μία ολόκληρη εβδομάδα να συνέλθουμε και να προετοιμαστούμε για το επόμενο ματς.



Ήμουν αισιόδοξος μετά το ματς με τη Ρόμα και εξακολουθώ να είμαι. Μπορεί να συμβεί να παίξεις κακά και να χάσεις σε ένα ματς.

Η Νάπολι ξεκίνησε δυναμικά και εμείς τους χαρίσαμε ένα γκολ. Ο Ζούλιο Σέζαρ τα πήγε καλά συνολικά, όμως αυτή τη φορά ένα λάθος τους έδωσε ένα γκολ και άλλαξε το ματς.




Από την πλευρά του ο Ζούλιο Σέζαρ, ο οποίος είχε εκπληκτική απόδοση σε όλη τη διάρκεια του ματς -αν και έφερε μεγάλο μερίδιο ευθύνης για το γκολ της Νάπολ-, έκανε την αυτοκριτική του, ενώ μίλησε και για την συνολική απόδοση της ομάδας του.

"Είχα τρία πράγματα στο μυαλό μου. Πίστευα ότι η μπάλα θα ερχόταν στα χέρια μου όμως αυτό δεν έγινε, και στη συνέχεια αντί να την δώσω στον Κίβου έφτασε στον Ζαλαγέτα και σκόραρε.

Αναλαμβάνω την ευθύνη",

τόνισε ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας, ο οποίος υποστήριξε ότι δεν υπήρχε περίπτωση πέναλτι, σε αυτό που δόθηκε στο δεύτερο ημίχρονο υπέρ των "παρτενοπέι":

"Αυτό δεν ήταν πέναλτι! Ευτυχώς το απέκρουσα και μετά από αυτή τη φάση νόμιζα ότι θα μπορούσαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι, καθώς ζήτησα από τους συμπαίκτες μου να το πάρουν για μένα.

Είχαμε κάποιες ευκαιρίες αλλά δεν τα καταφέραμε. Έκανα πάντως τόσες πολλές αποκρούσεις σε αυτό το ματς που δεν τις θυμάμαι όλες.

Θα πρέπει να παραμείνουμε ήρεμοι τώρα, άλλωστε είναι προτιμότερο να είσαι έξι πόντους μπροστά στη βαθμολογία παρά πίσω.

Όλοι περιμένουν το παιχνίδι με τη Λίβερπουλ, όμως από τότε που ήρθα στην Ίντερ έχω δει να ανατρέπουμε πολλά αρνητικά αποτελέσματα. Νομίζω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε ξανά και πρέπει να προσπαθήσουμε

Οι οπαδοί και ο πρόεδρος θέλουν πολύ το Τσάμπιονς Λιγκ, είναι ένα τρόπαιο που λείπει καιρό από τον σύλλογο. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι αν κατακτήσουμε μόνο το σκουντέτο, θα είναι λίγο..."

















TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ