ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαντσίνι: "Ο Ντοναρούμα είναι ο καλύτερος στον κόσμο, παράξενο που δεν είναι βασικός στην Παρί"

Ο Τζανλουίτζι Ντοναρούμα με τη φανέλα της Παρί σε ματς κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι | 28 Σεπτεμβρίου 2021
Ο Τζανλουίτζι Ντοναρούμα με τη φανέλα της Παρί σε ματς κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι | 28 Σεπτεμβρίου 2021 @2021 CHRISTOPHE ENA/AP IMAGES

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ιταλίας, Ρομπέρτο Μαντσίνι, εξέφρασε την απορία του για το γεγονός πως ο Τζανλουίτζι Ντοναρούμα δεν είναι βασικός στην Παρί Σεν Ζερμέν, τονίζοντας πως πρόκειται για τον καλύτερο τερματοφύλακα στον κόσμο.

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι παραχώρησε συνέντευξη στην Gazzetta dello Sport, όπου μεταξύ άλλων εκθείασε τον Ιταλό τερματοφύλακα της Παρί Σεν Ζερμέν, Τζανλουίτζι Ντοναρούμα. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των "ατζούρι" υποστήριξε πως ο 22χρονος είναι αυτή τη στιγμή ο καλύτερος κίπερ σε παγκόσμιο επίπεδο.

Παράλληλα, εξέφρασε και την απορία του για το γεγονός πως ο Ιταλός πορτιέρο δεν αποτελεί σταθερή επιλογή για τον Μαουρίσιο Ποτσετίνο. Τη φετινή σεζόν ο Ντοναρούμα, που κατέφθασε στο Παρίσι το περασμένο καλοκαίρι, έχει καταγράψει 11 συμμετοχές με τη φανέλα των Παριζιάνων, εκ των οποίων οι οκτώ είναι στη Ligue 1.

"Ο Τζίτζι είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας στον κόσμο. Μου φαίνεται τόσο περίεργο… Λυπάμαι που δεν παίζει συνέχεια γιατί είναι απαραίτητο για έναν τερματοφύλακα", τόνισε χαρακτηριστικά ο Ιταλός, ο οποίος εν συνεχεία υποστήριξε πως δεν ανησυχεί για τη θέση του στον πάγκο των "ατζούρι":

"Δεν το σκέφτομαι. Πιστεύω ότι θα κερδίσουμε το Παγκόσμιο Κύπελλο".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1 ΕΘΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ