EUROPA LEAGUE

Μαντσίνι: "Πάντα υπάρχει πρώτη φορά"

Μαντσίνι: "Πάντα υπάρχει πρώτη φορά"
INTIME SPORTS

Με το μυαλό στην ήττα από τη Γιουνάιτεντ έδειξε να έχει μείνει ο τεχνικός της Σίτι, Ρομπέρτο Μαντσίνι, χωρίς όμως να παραγνωρίζει το αήττητο 42 ετών του Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Ο Ιταλός τεχνικός των "πολιτών" και αντιπάλου της ομάδας της Θεσσαλονίκης στον πρώτο αγώνα για την φάση των "32" του Europa League, στην αναφορά του στον Άρη έδειξε ενήμερος.


Τόσο για τη φετινή του πορεία στο Europa League, όσο επίσης και για την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, αλλά και για αυτές στο ρόστερ που υπήρξαν στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ο Μαντσίνι στην αρχική του τοποθέτηση τόνισε: " Είχαμε ένα δύσκολο με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πριν από τρεις μέρες, αλλά πλέον σκεφτόμαστε μόνο το αυριανό ματς με τον Άρη.


Η ψυχολογία μας σίγουρα δεν είναι η καλύτερη δυνατή μετά την ήττα στο ντέρμπι όμως είναι σημαντικό ότι παίζουμε τρεις μέρες μετά και με αν κερδίσουμε θα μας βοηθήσει να ξεχάσουμε την ήττα από την Γιουνάιτεντ.


Έχουμε 16 παίκτες στη διάθεσή μας. Ο Τζόνσον δεν είναι έτοιμος, ενώ και ο Μάριο (Μπαλοτέλι) δεν είναι 100% έτοιμος. Έχουμε απουσίες, αλλά έχουμε πολύ καλή ομάδα και δεν φοβόμαστε.

Εμείς είχαμε μόνο τρεις ημέρες για να προετοιμαστούμε για το αυριανό παιχνίδι, το οποίο γνωρίζουμε ότι δε θα είναι εύκολο, γιατί ο Άρης απέκλεισε την Ατλέτικο Μαδρίτης και έπαιξε καλά απέναντι στην Μπάγερ Λεβερκούζεν.


Γνωρίζουμε ότι έχει αλλάξει προπονητή πρόσφατα αφού έφυγε ο Κούπερ και έχει κάνει καινούριες μεταγραφές. Επίσης ξέρουμε και για το ρεκόρ του Άρη να είναι αήττητος στην έδρα του στην Ευρώπη, αλλά θα προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε, παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν. Πάντα εξάλλου υπάρχει η πρώτη φορά".


Από την πλευρά των ποδοσφαιριστών της Μάντσεστερ Σίτι, ο Τζόλεον Λέσκοτ δήλωσε: " Είναι ευκαιρία να κερδίσουμε ένα κύπελλο φέτος. Μπορούμε να παίξουμε καλά και στο πρωτάθλημα και στο Europa League".


Σε ερώτηση για το αήττητο του Άρη σε ευρωπαϊκά παιχνίδια στην έδρα του απάντησε: " Γνωρίζουμε για το αήττητο του Άρη. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, αλλά μπορούμε να νικήσουμε".


Τέλος, αναφερόμενος στο γκολ του Ρούνεϊ που έδωσε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την νίκη στο ντέρμπι του Σαββάτου με την Σίτι είπε: " Τι μπορούσα να κάνω για το γκολ του; Δεν μπορείς να κάνεις πολλά, ήταν ένα φοβερό γκολ, αλλά κι εμείς έχουμε τέτοιους παίκτες, που μπορούν να σκοράρουν με τέτοιον τρόπο".

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ