ΙΝΤΕΡ

Μαντσίνι: "Προκαταλειμμένοι με τους ρέφερι"

Μαντσίνι: "Προκαταλειμμένοι με τους ρέφερι"
Καμπιάσο-Σουάζο-Ίντερ

Απάντηση σε μερίδα του ιταλικού Τύπου που δίνει έμφαση στη διαιτητική εύνοια που απολαμβάνει η Ίντερ, έδωσε ο τεχνικός των "νερατζούρι"

Ο τεχνικός της Ίντερ υποστήριξε ουσιαστικά ότι τα ΜΜΕ επιδίδονται ουσιαστικά σε ένα... κυνήγι μαγισσών, θεωρώντας ότι γίνεται υπερβολικός θορυβός όταν η ομάδα του ευνοείται, ενώ όταν αδικείται τότε ελάχιστοι δίνουν στην είδηση αυτή την πρέπουσα σημασία.
"Δεν είναι σωστό ο κόσμος να μιλάει με συγκεκριμένο τρόπο όταν λαμβάνει χώρα ένα περιστατικό που αφορά την Ίντερ, όταν ανάλογα πράγματα δεν συζητούνται όταν είναι στη θέση της Ίντερ άλλη ομάδα", τόνισε ο τεχνικός των "νερατζούρι" και συνέχισε:

"Για παράδειγμα, μετά το ματς στο Ούντινε δεν μίλησαν καθόλου για το ακυρωθέν γκολ του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, σε ένα ματς που αγωνιζόμασταν με 10 παίκτες για πολλή ώρα.

Ένα τέλειο και πεντακάθαρο γκολ ακυρώθηκε, όμως μου φάνηκε ότι ελάχιστοι έδωσαν προσοχή. Καταλαβαίνω ότι ο κόσμος κάνει τα πάντα για να μας φορτώσει με πίεση και να μας κάνει να χάσουμε, όμως νομίζω ότι όλα αυτά τα περιστατικιά θα πρέπει να έχουν την ίδια απήχηση.

Όλοι έχουν υποφέρει από λάθη εναντίον τους σε κάποιο σημείο, όμως δεν υπάρχουν εξωτερικά κίνητρα. Το σκάνδαλο calciopoli ανήκει στο παρελθόν και δεν θα ξανασυμβεί, όμως οι διαιτητές μπορούν να κάνουν ακόμα λάθη και πάντα θα κάνουν".

Όσο για την προσεχή αντίπαλο των "νερατζούρι" στο πρωτάθλημα, Λιβόρνο, η οποία κατάφερε να αποσπάσει μεσοβδόμαδα ισοπαλία στο ίδιο γήπεδο ("Μεάτσα") κόντρα στη Μίλαν, ο Μαντσίνι δήλωσε:

"Η Λιβόρνο είναι σκληρή ομάδα. Κυνηγούν μέσα στο γήπεδο και τελευταία είναι σε καλή φόρμα. Θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι

Με τον Φερνάντο Όρσι στο ξεκίνημα της σεζόν φαίνονταν λίγο κουρασμένοι, όμως με τον Τζανκάρλο Καμολέζε στο τιμόνι μοιάζουν σοφότεροι", κατέληξε στις δηλώσεις του.












TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ