ΙΝΤΕΡ

Μαντσίνι: "Σπουδαίος παίκτης ο Τουρέ..."

Μαντσίνι: "Σπουδαίος παίκτης ο Τουρέ..."

Η Ίντερ φιλοξενεί το Σάββατο τη Γιουβέντους στο "Derby d'Italia" όμως ο Γιαγιά Τουρέ δεν λέει να... φύγει από το μυαλό της. Δείτε τι είπε ο Ρομπέρτο Μαντσίνι για τον Ιβοριανό άσο της Μάντσεστερ Σίτι.

"Θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε τον Γιαγιά Τουρέ. Δεν ξέρω πόσες πιθανότητες έχουμε να αποκτήσουμε τον μέσο της Σίτι αλλά θα προσπαθήσουμε με κάθε τρόπο να τον φέρουμε στο Μιλάνο", δήλωσε πριν λίγα 24ωρα ο Έρικ Τοχίρ, γνωστοποιώντας έτσι με τον πλέον επίσημο τρόπο την πρόθεση της Ίντερ να φορέσει τα νερατζούρι στον νυν άσο της Μάντσεστερ Σίτι.

Στο ίδιο μήκος κύματος φαίνεται πως κινήθηκε και ο Ρομπέρτο Μαντσίνι, ο οποίος αν και παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή στο πλαίσιο του ντέρμπι με τη Γιουβέντους (36η αγωνιστική της Serie A) δεν έχασε την ευκαιρία να αναφέρει τον 32χρονο πρώην παίκτη του.

"Ο Αντρέα Πίρλο είναι ένας από τους καλύτερους μέσους στην Ευρώπη τα τελευταία 15 χρόνια. Πήρε τη σωστή απόφαση με το να αφήσει τη Μίλαν και να πάει στη Γιούβε.

Είναι μεγάλη υπόθεση να βρίσκεις τέτοιους παίκτες, ακόμα και σε ηλικία 31 ή 32 ετών μπορούν να κάνουν τη διαφορά σε μία ομάδα όπως η δική μας.

Μερικές φορές είσαι αρκετά τυχερός και τους παίρνεις τσάμπα (σ.σ. όπως συνέβη στην περίπτωση του Πίρλο που έμεινε ελεύθερος από τη Μίλαν και τον πήρε η Γιουβέντους), μερικές φορές πρέπει να πληρώσεις κάτι", δήλωσε αρχικά ο Μαντσίνι για να κάνει τη... σύνδεση με τον διακαή πόθο της ομάδας του, τον Γιαγιά Τουρέ:

"Ο Τουρέ; Μιλάμε για έναν σπουδαίο παίκτη αλλά ανήκει στη Σίτι, θα δούμε τι θα συμβεί. Υπάρχουν πιθανότητες να έρθει αλλά υπάρχουν και άλλοι παίκτες.

Μαντσίνι: "Σπουδαίος παίκτης ο Τουρέ..."

Τουρέ και Μαντσίνι συνεργάστηκαν στη Σίτι όταν ο Ιταλός τεχνικός βρέθηκε στον πάγκο της ομάδας του Μάντσεστερ

Τι του είπα όταν του ευχήθηκα χρόνια πολλά για τα 32α γενέθλιά του; Το έγραψα στα αγγλικά, δεν θα το πω αυτό. Είναι κάτι που αφορά μόνο εμάς".

Όσον αφορά δε στο ντέρμπι με τη Γιουβέντους, ο Μαντσίνι είπε: "Θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι. Όταν μία ομάδα φτάνει στον τελικό του Champions League αποκτά τρομερή ψυχολογία. Όποιος και να ξεκινήσει από τη Γιουβέντους θα θέλει να δείξει πως είναι στο ίδιο επίπεδο.

Η Γιούβε αξίζει αυτό που πέτυχε, αυτοί που θα παίξουν θα είναι πιο ξεκούραστοι και θα θέλουν να κάνουν καλή εντύπωση απέναντί μας.

Εμείς εκτός έδρας έχουμε χάσει ματς που θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει. Θα θέλαμε να ήμασταν μέσα στην πρώτη τριάδα".

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ