ΑΡΗΣ

Μάντζιος: "Είμαστε κοντά στον Αλ Ταμάρι"

SUPERLEAGUE 2020-2021 / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΜΠΑΛΩΜΑΤΙΝΗ / EUROKINISSI)
Ο Άκης Μάντζιος κατά τη διάρκεια του αγώνα Απόλλων - Άρης EUROKINISSI SPORTS

Ο Άκης Μάντζιος στις δηλώσεις του ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης του Άρη με τον Αστέρα υποστήριξε ότι οι κίτρινοι βρίσκονται κοντά στη μεταγραφή του Αλ Ταμάρι.

Ο Άρης το Σάββατο (30/1, 17:15) αντιμετωπίζει στην Τρίπολη τον Αστέρα για την 20η αγωνιστική της Super League Interwetten. Ενόψει της αναμέτρησης στην κάμερα της Nova μίλησε ο προπονητής των κίτρινων, Άκης Μάντζιος.

Ο Μάντζιος αναφέρθηκε στον Αλ Ταμάρι, για τον οποίο ο Άρης έχει έρθει σε μία πρώτη συμφωνία με τη Λέουβεν, τονίζοντας ότι η ομάδα του είναι κοντά στη μεταγραφή του 23χρονου Ιορδανού εξτρέμ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάντζιου:

Για το τι κρατάει από το παιχνίδι με την ΑΕΛ: "Κρατάμε την καλή εικόνα μας, τη διάθεση που είχαν τα παιδιά, το καλό ποδόσφαιρο που παίξαμε, τις φάσεις που φτιάξαμε και θα θέλαμε ένα ακόμα γκολ για να τελειώνουμε πιο γρήγορα τα ματς. Πάμε στο ένατο σερί παιχνίδι από την αρχή της νέας χρονιάς, η κούραση συσσωρεύεται, αλλά η διάθεση και η εικόνα της ομάδας μας ικανοποιούν".

Για το γεγονός πως ο Άρης έχει 12 διαφορετικούς σκόρερ: "Το σημαντικό είναι να σκοράρει η ομάδα. Όχι ποιος το βάζει το γκολ. Βρίσκουμε γκολ, η ομάδα προχωράει και αυτό είναι σημαντικό".

Για τα δώδεκα παιχνίδια με το μηδέν στην άμυνα: "Το έχουμε πει είμαστε μια ομάδα που ξέρει να αμύνεται, χωρίς να παίζει αμυντικά. Αμύνεται η ομάδα από τους επιθετικούς, έχουμε εμπειρία και είναι πολύ σημαντικό να κρατάμε το μηδέν".

Για την κατάσταση του Μήτρογλου: "Έχει διάθεση και όρεξη να μπει και να προσφέρει. Του λείπει ο ρυθμός, αλλά δουλεύουμε πάνω σε αυτό και σιγά σιγά με τα παιχνίδια θα εντάσσεται στην ομάδα".

Για το αν θα είναι διαθέσιμος στην αποστολή: "Ναι, θα είναι στην αποστολή".

Για τον Ιωάννου: "Ο Ιωάννου μπήκε κατευθείαν στην ομάδα. Μας βοηθάει έχει ένταση στο παιχνίδι του, είναι ένα φουλ μπακ, προσαρμόζεται και θα μας βοηθάει όλο και περισσότερο".

Για το παιχνίδι με τον Αστέρα: "Δύσκολο παιχνίδι, μια ομάδα φορμαρισμένη. Θέλει προσοχή. Στο γήπεδό της η Τρίπολη είναι πιο επιθετική και πρέπει να προσέξουμε".

Για το ματς του Κυπέλλου που ακολουθεί: "Δεν μας απασχολεί το ματς Κυπέλλου, κοιτάμε μόνο αυτό του πρωταθλήματος και να διεκδικήσουμε τη νίκη".

Για την κατάσταση της ομάδας: "Σίγουρα κάποια παιδιά είναι επιβαρυμένα. Προσπαθούμε να την διαχειριστούμε. Είναι λογικό κάθε παιχνίδι που περνάει να μεγαλώνει την κόπωση και να γίνεται πιο έντονη".

Για τα προβλήματα: "Μόνο αυτό του Μαντσίνι, δεν έχουμε κάτι άλλο".

Για τη μεταγραφή του Αλ Ταμάρι: "Είναι κοντά από ‘κει και πέρα ευελπιστούμε να δούμε πως θα τελειώσει αυτή η μεταγραφή".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ