ΑΡΗΣ

Μάντζιος: "Αναρωτιόμαστε γιατί ακυρώθηκε το γκολ του Μόντσου και απάντηση δεν πήραμε"

Ο Άκης Μάντζιος
Ο Άκης Μάντζιος EUROKINISSI SPORTS

Παράπονα από τη διαιτησία του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης AKTOR είχε ο προπονητής του Άρη, Άκης Μάντζιος.

Ο Άρης έμεινε στο 1-1 με τον Αστέρα Τρίπολης AKTOR για την 3η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα, ο Άκης Μάντζιος στάθηκε στο γκολ που ακυρώθηκε ως χέρι του Ζαμόρα στο 86' τονίζοντας πως η ομάδα του δεν έχει αντιμετωπιστεί όπως θα έπρεπε μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα είπε:

"Ήταν ένα παιχνίδι που στο πρώτο μέρος δεν ξεκίνησαμε καλά. Δεν είχαμε ενέργεια, κίνηση. Δεν είχαμε καθόλου δημιουργία παρά μόνο κάποια σουτ, δίχως κλασική ευκαιρία.

Στο δεύτερο και μετά το 55′ ανεβάσαμε λίγο τις γραμμές, δώσαμε ρυθμό στο παιχνίδι μας, βρήκαμε το γκολ και μπορούσαμε να κάξουμε το 2-0. Δυστυχώς όμως σε μία φάση με κακή αμυντική συμπεριφορλά δεχθήκαμε το γκολ της ισοφάρισης.

Από εκεί και πέρα είναι ένα ματς στο οποίο αναρωτιόμαστε γιατί ακυρώθηκε το γκολ του Μόντσου και απάντηση δεν πήραμε. Είναι τρίτο παιχνίδι που έχουμε πρόβλημα και δεν μας αντιμετωπίζουν όπως θα έπρεπε. Δυστυχώς δεν κερδίσαμε ένα ματς που θα μπορούσαμε να είχαμε κλειδώσε.

Από τους διαιτητές μας μεταφέρθηκε ότι ήταν χέρι. Αυτό. Το είδαμε. Και άλλά πολλά είδαμε. Απλά σκέφτομαι τί πρέπει να πω και τι όχι. Είναι τρίτο παιχνίδι. Και δεν είναι μόνο αυτό. Ειδαμε με πόση ευκολία δόθηκε το πέναλτι στο 9′. Είδαμε με πόση ταχύτητα ακυρώθηκε το γκολ, όπως και πολλές φάσεις στο οφσάιντ, με τον κανομισμό να λέει ότι αφήνει υποσχόμενες φάσεις. Είναι πράγματα που προσπαθούμε να τα αντιμετωπίσουμε και αυτά”.

Οι δηλώσεις του Φαμπιάνο:

"Ήταν πολύ σημαντικό ψυχολογικό για εμάς να πετύχουμε το τρίποντο σήμερα. Μας πάει πίσω στη δουλειά μας. Το επόμενο παιχνίδι είναι επίσης κόντρα σε έναν καλό αντίπαλο. Όταν χάνεις τέτοιους βαθμούς εντός, δίχως να σημαίνει ότι δεν σεβόμαστε τον αντίπαλο μας, είναι δύσκολο να τους αναπληρώσεις. Είχαμε κάποια καλά σημεία σήμερα. Σίγουρα έχουμε και εμείς την ευθύνη μας, αλλά θα ήταν διαφορετικό με τους φιλάθλους στο πλευρό μας".

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ