ΑΡΗΣ

Μάντζιος: "Δίκαιη νίκη, ελέγχαμε το ματς είτε ο αντίπαλος έπαιζε με 10 είτε με 11"

Ο Άκης Μάντζιος χειροκροτά μετά τη νίκη του Άρη επί της Athens Kallithea
Ο Άκης Μάντζιος χειροκροτά μετά τη νίκη του Άρη επί της Athens Kallithea EUROKINISSI SPORTS

Ο Άκης Μάντζιος τόνισε ότι η ομάδα του ήταν κυρίαρχη στο ματς με την Athens Kallithea και δικαίως νίκησε, πατώντας στην κορυφή της Stoiximan Super League.

Ο φορμαρισμένος Άρης πήρε μία μεγάλη νίκη με 2-0 επί της Athens Kallithea των 10 παικτών, συνέχισε των σερί των νικών, φτάνοντας τις τέσσερις και σκαρφάλωσε στην κορυφή της Stoiximan Super League.

Ο Άκης Μάντζιος δήλωσε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του, τονίζοντας ότι δίκαια οι κίτρινοι ήταν οι νικητές του αγώνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Θεωρώ ότι ήμασταν πάρα πολύ καλοί σήμερα. Είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού σε όλο το 90λεπτο, είτε ο αντίπαλος έπαιζε με 10 είτε με 11.

Σε κάποια κομμάτια ενώ είχαμε τον απόλυτο έλεγχο η τελική μας απόφαση για να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε και να σκοράρουμε δεν ήταν αυτή που έπρεπε.

Από εκεί και πέρα όμως, είχαμε υπομονή στο παιχνίδι μας, βάλαμε το γκολ που ψάχναμε και θέλαμε και κερδίσαμε δίκαια μία ομάδα, η οποία σίγουρα προσπαθούσε κι αυτή με το δικό της στιλ να μείνει μέσα στο παιχνίδι".

Για το αν είναι ικανοποιημένος για την εμφάνιση της ομάδας μετά τη διακοπή:

"Πάντα μετά από μία διακοπή ποτέ δεν ξέρεις πώς θα παρουσιαστούν οι ομάδες, ειδικά εμείς που ήμασταν σ' έναν καλό ρυθμό. Θεωρώ ότι ήμασταν σε πολλά σημεία του παιχνιδιού αρκετά καλοί.

Θα μπορούσαμε να είχα πετύχει νωρίτερα ένα γκολ, για να ήταν το παιχνίδι πιο εύκολο και για μας μέχρι το τέλος".

Για το αν είναι κομβικής σημασίας νίκη:

"Σίγουρα. Η οποιαδήποτε νίκη είναι πολύ σημαντική. Ξεκινήσαμε μετά τη διακοπή μ' ένα παιχνίδι με μία ομάδα που έχει το δικό της στιλ και τον δικό της τρόπο.

Όπως παίζει δυσκόλεψε αρκετούς αντιπάλους, αλλά σήμερα νομίζω ήμασταν καλύτεροι στο γήπεδο καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και κερδίσαμε δίκαια".

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ