ΑΡΗΣ

Μάντζιος: "Δίκαιο αποτέλεσμα, κρατάμε τι κάναμε καλά και τι όχι για να το βελτιώσουμε"

Ο Άκης Μάντζιος
Ο Άκης Μάντζιος EUROKINISSI SPORTS

Ο Άκης Μάντζιος δήλωσε στην COSMOTE TV αμέσως μετά το ματς ότι η ισοπαλία μεταξύ Παναθηναϊκού και Άρη στο ΟΑΚΑ ήταν δίκαιη.

Ο Άρης έμεινε όρθιος στο ΟΑΚΑ με το 1-1 με τον Παναθηναϊκό και σύμφωνα με τον Άκη Μάντζιο το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Παράλληλα τόνισε ότι αρέσει στους κίτρινους η κορυφή, όμως κοιτούν τι κάνανε καλά αλλά και τι όχι για να το διορθώσουν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Άκης Μάντζιος στην COSMOTE TV: Για το ματς: "Ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Δεν κάναμε την καλύτερη μας εμφάνιση, σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, βρήκαμε όμως τα πατήματα μας, χάρη στις αλλαγές μας. Αν ήμασταν και πιο προσεκτικοί στην τελική μας πάσα στο τέλος, θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε το κάτι παραπάνω".

Για το αν οι αλλαγές βελτίωσαν την εικόνα του Άρη: "Μας βοήθησαν οι αλλαγές. Μας φρέσκαραν. Ισορροπήσαμε το παιχνίδι και καταφέραμε να πάρουμε έναν βαθμό κόντρα σε μια καλή ομάδα".

Για το γεγονός ότι ο Άρης παραμένει -προσωρινά- στην κορυφή: "Μας αρέσει που είμαστε στην κορυφή. Αυτό δεν αλλάζει το μυαλό μας, ούτε τον τρόπο συμπεριφοράς μας. Κρατάμε τι κάναμε καλά αλλά και τι όχι, για να το διορθώσουμε στο επόμενο παιχνίδι".

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ