ΑΡΗΣ

Μάντζιος: "Είμαστε σε καλή κατάσταση, δεν είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα"

Ο Άκης Μάντζιος στη φιλική αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Άρη
Ο Άκης Μάντζιος στη φιλική αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Άρη PHOTO CREDITS: INTIME

Ο Άκης Μάντζιος έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του στο φιλικό με τον Ολυμπιακό, ωστόσο θεωρεί ότι η ομάδα του έπρεπε να κερδίσει το παιχνίδι, βάση της εικόνας που είχε.

Ο Άκης Μάντζιος σε δηλώσεις του στη NOVA αμέσως μετά τη λήξη της φιλικής αναμέτρησης του Άρη με τον Ολυμπιακό στο Κλεάνθης Βικελίδης, στην οποία οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1, τόνισε ότι τοι αποτέλεσμα ήταν άδικο, με βάση την εικόνα των δύο ομάδων.

Ως προς τις μεταγραφές άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να ενισχυθούν περαιτέρω οι κίτρινοι στο παζάρι των ελεύθερων ποδοσφαιριστών.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Άκης Μάντζιος: Για το παιχνίδι: "Ήταν ένα γεμάτο παιχνίδι, πολύ δημιουργικό και με ένταση. Είχαμε όλα τα στοιχεία και δημιουργήσαμε κλασικές ευκαιρίες για περισσότερα γκολ, δεν είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα βάση της εικόνας που είχαμε.

Δείξαμε ότι ο Άρης είναι σε καλή κατάσταση, κι όταν θα έρθουν τα υπόλοιπα παιδιά θα έχουμε περισσότερες επιλογές, θα έχουμε μια γεμάτη βδομάδα για να δουλέψουμε και να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του αγώνα".

Για τους Μπράμπετς και Αλί και για το αν θα γίνει νέα μεταγραφή: "Δεν μπορούμε να πούμε τώρα κάτι, να έρθουν με το καλό να τους δούμε. Θα δούμε εάν θα γίνουν, πάντως, ότι είναι να γίνει, θα γίνει να γίνει για το καλό".

TAGS ΑΡΗΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ