ΑΡΗΣ

Μάντζιος: "Ήμασταν κατά κράτος καλύτεροι"

Ο Άκης Μάντζιος
Ο Άκης Μάντζιος EUROKINISSI SPORTS

Ο Άκης Μάντζιος έμεινε ευχαριστημένος από την εικόνα και τη νίκη του Άρη επί του Βόλου, τονίζοντας πως η ομάδα του ήταν καλύτερη, ενώ υποστήριξε πως η ήττα από τη Λαμία ήταν αποτέλεσμα του κακού αγωνιστικού χώρου.

Ο Άρης αντέδρασε μετά την ήττα στη Λαμία, πραγματοποιώντας μία πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στον Βόλο, τον οποίο νίκησε 2-0 για τη 15η αγωνιστική της Super League Interwetten.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Άκης Μάντζιος μίλησε στην κάμερα της NOVA και εξέφρασε την ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα, τονίζοντας πως η ομάδα του ήταν καλύτερη καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, ενώ υποστήριξε πως η ήττα από τη Λαμία ήταν αποτέλεσμα του κακού αγωνιστικού χώρου.

"Πρώτα απ' όλα να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά. Κάναμε μία πάρα πολύ καλή εμφάνιση. Σε καμία στιγμή του παιχνιδιού δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα. Ήμασταν κατά κράτος καλύτεροι. Θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει κι ένα γκολ νωρίτερα. Δείξαμε πως ξεπεράσαμε την ήττα από τη Λαμία, η οποία οφείλεται καθαρά στο θέμα του αγωνιστικού χώρου. Συνεχίζουμε, έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας. Το σημαντικό είναι να ξεκουραστούμε γιατί έρχεται ένα δύσκολο παιχνίδι στα Ιωάννινα και πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι", σχολίασε αρχικά.

Για το γεγονός πως ο Άρης άφησε πίσω την ήττα από τη Λαμία: "Έβγαλε αντίδραση η ομάδα. Είχαμε καλή παρουσία, τρέξαμε καλά, παίξαμε καλά. Αμυντικά, αν δεν κάνω λάθος, το μοναδικό σουτ που έκανε ο αντίπαλος ήταν στις καθυστερήσεις. Ήμασταν απόλυτα τακτοποιημένοι και πετύχαμε ένα γκολ Ποδόσφαιρο είναι. Υπάρχουν καταστάσεις που ίσως δεν σου . Η ομάδα δείχνει μία υγεία, μία σταθερότητα. Είμαι ευχαριστημένος απ' την εικόνα των παικτών. Βγάζουμε υγεία ως ομάδα. Παίζουμε, όπως και οι υπόλοιπες ομάδες, παιχνίδια κάθε τρεις ημέρες".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ