ΑΡΗΣ

Μάντζιος: "Κινούμαστε για τέσσερις μεταγραφές, ίσως και πέντε"

Ο Άκης Μάντζιος στη φιλική αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Άρη
Ο Άκης Μάντζιος στη φιλική αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Άρη PHOTO CREDITS: INTIME

Ο προπονητής του Άρη, Άκης Μάντζιος, ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου ότι η ομάδα του κινείται για ακόμα 4-5 μεταγραφές.

Μετά από δύο ήττες, ο Άρης πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στη φετινή Stoiximan Super League αφού επιβλήθηκε 3-2 του Αστέρα στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Οι κίτρινοι ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκειά του αγώνα έχοντας την κατοχή της μπάλας, ήταν αποτελεσματικοί στις ευκαιρίες που δημιούργησαν και έφτασαν στο τρίποντο στο ντεμπούτο του Μάντζιου στον πάγκο τους.

Ο Έλληνας κόουτς ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου ότι η ομάδα του κινείται για ακόμα 4-5 μεταγραφές, προκειμένου να αναβαθμιστεί το ρόστερ για τις εγχώριες υποχρεώσεις.

"Κάναμε μια σημαντική νίκη, που θα δώσει ηρεμία. Μια νίκη που θα δώσει αυτοπεποίθηση. Σε γενικές γραμμές είχαμε αρκετά καλά πράγματα, ειδικά στο πρώτο 20λεπτο. Θέλουμε δουλειά σε πολλά κομμάτια.

Υπήρχε πίεση στην ομάδα, θέλαμε τους τρεις βαθμούς. Υπάρχει η διακοπή, να δουλέψουμε, να βελτιώσουμε την ομάδα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο, για τη βοήθεια του σήμερα", είπε αρχικά και συνέχισε για το πού θα δώσει βαρύτητα στη διακοπή του πρωταθλήματος:

"Έχουμε πολλή δουλειά, σε πολλά κομμάτια. Τόσο στο επιθετικό, όσο και στο αμυντικό".

Για τις μεταγραφικές κινήσεις, αποκάλυψε: "Κινούμαστε για τέσσερις μεταγραφές, ίσως και πέντε. Θέλω όμως σήμερα να πω για τη σημασία του παιχνιδιού. Εϊναι καινούργια ομάδα. Υπάρχουν 4-5 από τον προπέρσινο κορμό".

Για την επιλογή του Σαμόρα στο βασικό σχήμα, απάντησε: "Κάναμε τρεις προπονήσεις. Θέλει δουλειά τακτικά, αλλά έχει αρκετά καλά στοιχεία. Δικαιωματικά πήρε τη συμμετοχή του στην ενδεκάδα"

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ