ΑΡΗΣ

Μάντζιος: "Μένουμε απογοητευμένοι, θα μιλούσαμε για θρίαμβο"

Ο Άκης Μάντζιος στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Άρη για τη Super League Interwetten.
Ο Άκης Μάντζιος στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Άρη EUROKINISSI SPORTS

Ο Άκης Μάντζιος στις δηλώσεις του μετά από την ισοπαλία ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ (2-2) τόνισε ότι η ομάδα του είναι απογοητευμένη, καθώς έφτασε κοντά σε έναν θρίαμβο.

Ισόπαλο έληξε το ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη (2-2) στην Τούμπα. Οι κίτρινοι βρίσκονταν μπροστά με δύο γκολ, όμως ο Δικέφαλος απάντησε στο 87' και στο 90+4'.

Ο Άκης Μάντζιος στις δηλώσεις του στη Nova μετά από το τέλος της αναμέτρησης τόνισε ότι είναι απογοητευμένος από το αποτέλεσμα, καθώς η ομάδα του πλησίασε τον θρίαμβο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάντζιου:

"Στη μεγαλύτερη διάρκεια ήμασταν καλύτεροι κάναμε το γκολ θα μπορούσαμε να κάνουμε και το 0-3 με τον Μάνο και να μιλούσαμε για έναν μεγάλο θρίαμβο. Δεν ξέρω τι έγινε στο τέλος δεχτήκαμε πίεση αναγκαστήκαμε βάλαμε και τρίτο κεντρικό αμυντικό. Μόλις μπήκε στο παιχνίδι, μπήκε και το γκολ και δώσαμε τη δυνατότητα στον ΠΑΟΚ να επιστρέψει στο παιχνίδι.

Δεν ξέρω αν είναι πέναλτι αλλά το πρώτο γκολ είναι από αμυντικό λάθος βάλαμε τον ΠΑΟΚ στο παιχνίδι. Αντί ενός μεγάλου θριάμβου, φεύγουμε ανικανοποίητοι. Μέχρι το 87’ κερδίζαμε 0-2 και είμαστε απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα. Το τελευταίο κομμάτι του αγώνα δεν μας αφήνει καθόλου ικανοποιημένους".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ