ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΛΚΗ

Μάντζιος: "Σκληρό και άδικο να χάνει τη ζωή του ένα παιδί μόλις 19 ετών"

Ο Μάντζιος στην αναμέτρηση του Άρη με τη Λαμία
Ο Μάντζιος στην αναμέτρηση του Άρη με τη Λαμία ΙΝΤΙΜΕ

Ο αδόκητος χαμός του 19χρονου φίλου του Άρη στην Θεσσαλονίκη έχει συγκλονίσει όλη την κίτρινη οικογένεια, με τον Άκη Μάντζιο να αναφέρεται στον τραγικό χαμό του με δηλώσεις του στην κάμερα της Nova.

Ο Άρης προετοιμάζεται μεν για το ματς της Τετάρτης με την ΑΕΚ (2/2) στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Super League Interwetten ωστόσο άπαντες στο στρατόπεδο της ομάδας της Θεσσαλονίκης παραμένουν σε κατάσταση σοκ λίγες ώρες μετά το άκουσμα της τραγικής είδησης της δολοφονίας του 19χρονου οπαδού τους, στην οδό Θεοδώρου Γαζή, τα ξημερώματα της Τρίτης.

Όπως είναι λογικό, όλοι στο σύλλογο είναι συναισθηματικά φορτισμένοι, με τον Άκη Μάντζιο να καλείται να κάνει δηλώσεις στην κάμερα της Nova για τα αγωνιστικά της ομάδας του και να επιλέγει να κάνει ειδική αναφορά στον αδικοχαμένο νέο.

"Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να εκφράσω εκ μέρους όλων μας τα θερμά μου συλλυπητήρια για τον χαμό του νέου παιδιού. Ένα παιδί μόλις 19 ετών έφυγε από τη ζωή.

Είναι σκληρό και άδικο, να χάνει τη ζωή του χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος και είναι ένα γεγονός που μας έχει συγκλονίσει όλους", ήταν το μήνυμα του προπονητή του Άρη.

TAGS ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΛΚΗ ΑΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ