ΑΡΗΣ

Μάντζιος: "Θέλουμε τα γκολ του Μορόν, είναι καλά και το απολαμβάνει"

Ο Άκης Μάντζιος
Ο Άκης Μάντζιος EUROKINISSI SPORTS

Ο Άκης Μάντζιος έπλεξε το εγκώμιο των παικτών του Άρη και του Λορέν Μορόν, για τον οποίο τόνισε ότι είναι καλά και απολαμβάνει όσα ζει στην ομάδα.

Ο Άρης ξεπέρασε το εμπόδιο της Λαμίας επικρατώντας 2-0 χάρη στα γκολ του Μορόν και πέτυχε την τρίτη του σερί νίκη στη Stoiximan Super League. Ο Άκης Μάντζιος δήλωσε μετά το ματς ότι η ομάδα του ήταν αυτή που έπρεπε και πρέπει να συνεχίσει έτσι, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια και με τον Λορέν Μορόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Άκης Μάντζιος στη NOVA: "Συγχαρητήρια στα παιδιά. Μπήκαμε καλά στο παιχνίδι. Έχουμε πολλές δυνατότητες ως ομάδα και έχουμε ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης. Μπήκαμε όπως θέλαμε σοβαροί, πειθαρχημένοι και είναι σημαντικό αυτό.

Έχουμε πολλή ποιότητα σαν ομάδα. Είναι μία νίκη, τρεις βαθμοί και ως εκεί. Ακολουθεί η διακοπή και έπειτα να επιστρέψουν οι τραυματίες και να ετοιμάσουμε το επόμενό μας παιχνίδι".

Για τον Μορόν: "Τι να πω για τον Μορόν. Είναι εξαιρετικός παίκτης. Είναι σκόρερ. Θέλουμε τα γκολ του. Είναι καλά, το απολαμβάνει και κάθε παιχνίδι γίνεται καλύτερος".

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ