ΑΡΗΣ

Μάντζιος: "Ήμασταν καλύτεροι σε όλη τη ροή του παιχνιδιού"

Ο Άκης Μάντζιος στην αναμέτρηση του Άρη με τον ΠΑΟΚ
Ο Άκης Μάντζιος στην αναμέτρηση του Άρη με τον ΠΑΟΚ EUROKINISSI SPORTS

Ο Άκης Μάντζιος σε δηλώσεις του στη NOVA, τόνισε ότι η ομάδα του ήταν καλύτερη καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού κόντρα στον ΠΑΟΚ και ότι το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

Ο Άρης γνώρισε την εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΟΚ με 1-0, χάρη στο τέρμα του Στέφαν Σβαμπ από το 7'. Ο Άκης Μάντζιος θεωρεί ότι η ομάδα του ήταν καλύτερη σε όλη του ροή του παιχνιδιού, ωστόσο το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες, ενώ έδωσε το σύνθημα για το επόμενο παιχνίδι, κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μάντζιος: "Δεχτήκαμε με το καλημέρα ένα εύκολο γκολ πάλι, κρύο γκολ. Σε όλη τη ροή του παιχνιδιού ήμασταν καλύτεροι, είχαμε την κατοχή, ορθολογική ανάπτυξη".

"Παίξαμε αρκετά από τα πλάγια, ο ΠΑΟΚ είχε θωρακίσει τον άξονα με την πεντάδα. Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες, ο ΠΑΟΚ έκανε το γκολ εμείς όχι. Δεν καταφέραμε δυστυχώς να πάρουμε κάτι από το παιχνίδι".

"Έχει άλλα πέντε ματς, δεν έχει τελειώσει τίποτα. Όλα τα ματς είναι δύσκολα, εμείς πρέπει να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε για το ματς της Τρίπολης".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ