ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Μαντζουράκης: "Περιορίσαμε τα μεγάλα ονόματα"

Μαντζουράκης: "Περιορίσαμε τα μεγάλα ονόματα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιάννης Μαντζουράκης τόνισε πως ο Παναιτωλικός αμύνθηκε αποτελεσματικά και αναφέρθηκε στις λίγες επιλογές που είχε.

Κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος από την ισοπαλία ήταν ο Γιάννης Μαντζουράκης, ο οποίος τόνισε ότι ο Παναιτωλικός είχε ορθολογικό πλάνο και το υπηρέτησε απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Μαντζουράκη στη συνέντευξη Τύπου:

"Να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, είχαν μια πολύ καλή εκκίνηση απέναντι σε έναν αντίπαλο που ήρθε εδώ με μια πολύ καλή στατιστική, έχοντας δεχτεί μόλις δύο τελικές. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι με καλύτερες προσπάθειες και πολύ περισσότερη δουλειά που συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο υπήρχαν και διαστήματα που είχαμε το άγχος του αποτελέσματος.

Τόσο στην προετοιμασία όσο και στη συνέχεια έχω δει ότι έχουμε καλύτερη ομοιογένεια από πέρσι. Ο Ουάρντα δεν έχει πρόβλημα τραυματισμού. Ο Λεντέσμα ήρθε μετά την προπόνηση που έβγαλα την αποστολή και ζήτησε να μην παίξει λόγω ενός οικογενειακού προβλήματος. Είναι ένας παίκτης που πρέπει και μεις να τον εντάξουμε όσο πιο γρήγορα μπορούμε στο σύνολο. Ήμασταν πειθαρχημένοι στο πλάνο μας. Έχει 2-3 μεγάλα ονόματα ο Παναθηναϊκός που νομίζω ότι σήμερα τους περιορίσαμε".

Για την νίκη του Παναιτωλικού με 4-0 επί της Κέρκυρας, μίλησε κι ο Τάσος Τσοκάνης στον Sport24 Radio 103.3: " Η ομάδα εμφανίστηκε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο και πήρε μια σπουδαία νίκη. Δεν υπάρχουν μυστικά. Όλοι προσπαθούμε για το καλύτερο. Προσπαθούμε να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνα και να πετύχουμε όσο πιο πολλά γκολ μπορούμε στην επίθεση. Σήμερα μας δόθηκε η ευκαιρία, βάλαμε γκολ και έτσι πήραμε αυτό το σημαντικό τρίποντο. Έχουμε πει ότι πάμε αγώνα με τον αγώνα. Δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Όσο πιο ψηλά πάμε, τόσο καλύτερα για την ομάδα αλλά και για όλους μας".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ