ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Μαντζουράκης: "Τα γκολ σε αυτά τα λεπτά σε παγώνουν"

Μαντζουράκης: "Τα γκολ σε αυτά τα λεπτά σε παγώνουν"
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Μαντζουράκης τεχνικός της ΑΕΛ Καλλονής υποστήριξε ότι η Ξάνθη πίεσε και έφτασε στην νίκη δίκαια ενώ ευχήθηκε στον ισχυρό άνδρα των Ακριτών να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Η ΑΕΛ Καλλονής ηττήθηκε με 1-0 στην Ξάνθη από την ομώνυμη ομάδα καθώς δέχτηκε ένα γκολ στο 89' το οποίο πάγωσε τους παίκτες των φιλοξενούμενων όπως δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο τεχνικός των φιλοξενούμενων Γιάννης Μαντζουράκης.

Αυτή την Κυριακή (16/2) η 25η Super BALL έρχεται με σχόλια, ρεπορτάζ και στιγμιότυπα από όλα τα γήπεδα στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής. Παρουσιάζουν οι Παντελής Βλαχόπουλος και Θέμης Καίσαρης. Σέντρα στις 21:00.

Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε και για το όριο παραμονής το οποίο θα είναι στους 37 βαθμούς ενώ αναφέρθηκε στο ματς λέγοντας ότι η ομάδα του δεν μπόρεσε να τσιμπήσει τον έναν πόντο: «Θεωρώ ότι το όριο παραμονής είναι στους 37 βαθμούς, είναι ακόμα νωρίς να μιλάμε γι' αυτό, πάντως η λογική λέει ότι κάπου εκεί θα κριθεί η υπόθεση παραμονής. Προσπαθήσαμε με αγωνιστικότητα να φύγουμε με κέρδος από το γήπεδο, ζητώντας να "τσιμπήσουμε" τον πόντο».

Στη συνέχεια μίλησε για την πίεση που ασκήθηκε από την ομάδα της Ξάνθης ενώ ευχήθηκε και στον Χρήστο Πανόπουλο να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει:

«Η Ξάνθη μας πίεσε στο τέλος και μας νίκησε με ένα όμορφο γκολ. Τα γκολ σε τέτοια λεπτά μας "παγώνουν". Θέλω να ευχηθώ στον κ. Πανόπουλο που γνωρίζω τις ευαισθησίες του να ξεπεράσει γρήγορα το πρόβλημα που αντιμετωπίζει»

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ