ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαραντόνα: "Δεν έχει καθόλου προσωπικότητα ο Μέσι"

Μαραντόνα: "Δεν έχει καθόλου προσωπικότητα ο Μέσι"

Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, συναντήθηκε σε εκδήλωση με τον Πελέ και μίλησε για τον Λιονέλ Μέσι. O Ντιεγκίτο δεν αναφέρθηκε με καλά λόγια για τον συμπατριώτη του, ενώ την γνώμη του εξέφρασε και ο Βραζιλιάνος (PHOTOS).

Όποτε λέει κάτι, δεν περνάει απαρατήρητο. Είτε θέλει να προκαλεί και να γίνεται σούσουρο γύρω από το όνομά του είτε όντως πιστεύει όσα εκστομίζει, σημασία έχει πως μόνο τετριμμένος δεν είναι και οι ατάκες του γίνονται αντικείμενο κουβέντας.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ FOOTSHIRTS ΓΙΑ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ ΚΑΙ ΜΕΣΙ!

Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα -περί ου ο λόγος- βρέθηκε σε εκδήλωση προώθησης μάρκας ρολογιών στο Παρίσι και εκεί συναντήθηκε με τον σπουδαίο Πελέ, όπου μάλιστα έβγαλαν πολλές φωτογραφίες μαζί και έδειξαν απίστευτη οικειότητα μεταξύ τους, ενώ τα γέλια έδιναν και έπαιρναν.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης ρωτήθηκε από τον ίδιο τον Πελέ για τον Λιονέλ Μέσι και δεν εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια για την προσωπικότητα του συμπατριώτη του και σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα. Ναι μεν τον θεωρεί καλό παιδί, αλλά από ηγετικά στοιχεία "βράστα Χαράλαμπε...".

Θα πρέπει βέβαια να τονιστεί ότι ο Μαραντόνα πίστευε ότι μιλούσε εμπιστευτικά εκείνη την ώρα με τον Πελέ την ώρα που τους παρουσίαζαν στην εκδήλωση και ότι δεν τους άκουγαν. Απλά κάποιος από την εκδήλωση είχε βάλει εκεί κοντά το μικρόφωνο και γράφτηκε η μεταξύ τους στιχομυθία, με την Deportes Cuatro να βγάζει το θέμα προς τα έξω.

"Είναι πραγματικά πολύ καλός άνθρωπος, αλλά δεν έχει καθόλου προσωπικότητα. Δεν έχει τα στοιχεία για να είναι ηγέτης", απάντησε στον Βραζιλιάνο, για να πει στην συνέχεια και ο ίδιος ο Πελέ την γνώμη του: "Α, κατάλαβα. Δεν είναι όπως στα δικά μας χρόνια. Στη δεκαετία του '70, εμείς είχαμε πραγματικά καλούς παίκτες όπως ο Ριβελίνο, ο Ζέρσον και ο Τοστάο.

Όχι όπως η Αργεντινή σήμερα που στηρίζεται μόνο στον Μέσι. Ο Μαραντόνα λέει ότι ο Μέσι είναι ένας καλός παίκτης, κανείς δεν αμφιβάλει γι' αυτό, αλλά δεν έχει καθόλου προσωπικότητα".

Ο Μαραντόνα αναφέρθηκε και στον Κριστιάνο Ρονάλντο, λέγοντας πως "ο Κριστιάνο είναι το μεγάλο αστέρι του Euro. Δεν γίνεται να σου αρέσει το ποδόσφαιρο και να μη σου αρέσει ο Ρονάλντο. Είναι απ' αυτούς που μπορούν να οδηγήσουν μία ομάδα στον τελικό".

Μαραντόνα: "Δεν έχει καθόλου προσωπικότητα ο Μέσι"

Μαραντόνα: "Δεν έχει καθόλου προσωπικότητα ο Μέσι"

Μαραντόνα: "Δεν έχει καθόλου προσωπικότητα ο Μέσι"

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ